![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çöktü içime ayrılık acısı
Gece kadar karanlık, buz gibi soğuk Fırtına kopuyor yüreğimde Dinliyorum pencereye vuran yağmurun sesini Ahengi kaybolmuş melodisi kırık yüreğimle Çığlık çığlığa söylüyorum yalnızlık şarkısı Ne yapsam bilmiyorum,ürkek,şaşkın Birkaç saatten fazla değil bırakıp gidişi Telaşlandı yüreğim, durdu zaman Kırıldı kolum kanadım Göğsümden azat olma isteğiyle yüreğim Özenip yaralı serçeye çırpınır durur Dudağından aldığım yaşama iksirim Can suyum yok artık, tükendi soluğum, Kalmadı mecal, titrer dizlerim Toprağa sarıldı ölüden farksız bedenim Çöl fırtınasına yakalanan bedevi kadar aciz Savaşçı kum tanelerinin menzilinde yüreğim Alabora oldu savruldu bedenim Kaktüs yeşerdi göz yaşlarımla Dikenleri acıtıyor, kanıyor içim Bir gün yetti canıma Evren karalar giydi, suskun Zincirlendi gelecek her yeni gün Gecenin koynundan doğmayı bilmeyen Biçare güneş ağlamaklı Paramparça yüreğim hasret ateşinde kor Ölüm kol geziyor bahçemde, boynunu büktü çınar ağacı Şakımıyor yuvası yıkılan serçe Söndü mavi, gözlerimde kızıl alev Yoksa eğer gelecek günlerde, yaşamak haram Gülmek mi, ah nerde o günler? Dünde kaldı Dudağımda dondu tebessümler, saklı sarkıtları sol yanımda Ağlamak mı her an her yerde Atlantis’e yol adlı, sel olup akar gözyaşım Kayıp kentin koynunda soluksuz kaldım Hayat kaynağımdı, tükendi hayatım, yaşam belirtisi yok artık Gömün en derinine Atlantis’in, kalmadı yaşama arzum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|