![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne vardı gidecek
Göğsümden yüreğimi de söküp götürecek Şimdi mutlumusun yüreğim avuçlarında İçime akan kanımın sızısıyla Kulağım telefondaki adının yazılı yanıp sönen ışığın özleminde Ama çalmıyor ve çalmayacak Yerine sızılarla boş ekrana bakan gözlerimden damlayan yaşların ışıktaki yansıması var Gecenin sonundaki sabahın ilk saatlerinde Çalan telefonumdaki gizli numaraydın sen Beni heyecana boğan bir o kadar da sızılara salan Niye sanki bu aramalar Niye sanki içime gözyaşı akıtmalarıma sebeplerin Yaşanacak sevdanın emsalsizliğindeyken Acılara salıp kıvranmalarımız nedendir *******imi gündüzlerime karıştırıp Bana gri günler yaşatmaya sebep nedendir Geldiğin gündeki kabuğuma sığamayışıma eş Şimdi yaşama küsüş'üm var Bana acı olmayacak olan sözün askıda kaldı Şimdi acıların ötesindesin Sana güne yaşama mücadeleme anlamsızlığım var Ya geleceksin hayat yeniden başlayacak Ya hiç gelmeyeceksin yaşam anlamsızlıkta son bulacak Ama gidişimde yine yalnız olmayacağım Sen yüreğimin yerindeki boşlukta benimle beraber geleceksin Seni Yukardan ellerindeki ezdiğin yüreğimle İçim sızlayarak seyrediyor olacağım Biliyor musun cennetimin karşılığında seni istedim yaradanım dan Cezandan öncemi sonramı dedi Cezam hiç bitmez korkusuyla önce dedim Ama çok kısa olur dedi Tekrar şansım olmaz diye kabul ettim Azda olsa bende ve senin kokunda olacağım Artık bende olmana garantim var Şimdi buradayım ve sana kavuşacağım anın heyecanındayım Ne cennet cazip ne cehennem korkunç Muhteşem olan senin geleceğin an Hemen gel demeye kıyamam Gelme demeye de dayanamam Yaradanım ne olur göster bana onu Sadece seyredeyim yukardan Öyle narin nazlı sakince yürüyüşünü Tatlı ince gülüşünü İçimi delen bakışını Gözlerinde kayboluşumu Yaşarken ruhunun dokunuşlarına hasretliğimdeki özlemi Buradan dokunmadan yaşayayım 26/07/07 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|