www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-15-2007, 12:58 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Arrow Melekler(l)e Çağrı Ali Şâyan

Bir hüsn-ü zanla yıkanır hüzün. O da uyutmaz. Ama bu uyumalar olmasa, nasıl anlayabiliriz aslında ne olduğunu? Hakikat şehrine yolculukta bize bir yaren gerekir kılavuz olarak. Belki de şikayet bir bilmecedir. Cennette seninle sohbet edeceklerin ilki olmak için dua ederim. Güllerin dergahından bir avuç su ile de gelmiştim.

Rızaya razı olanların da ilklerinden olabilmek bizi seçkin nebilere yaklaştırır. Önce kavimlerden bir kavim hiç de telaşsızdı. İbrahim’in yeğenini çileden çıkaran bir yürüyüşle yürüyorlardı. Kimin felaketi aslında kimin hayrıdır? Hayır şerden ayrı mıdır? İşte o vakit, elleri açmadan, göklere çevrili gözlerle göktaşı istedim. Doru at ayağını kaldırdı, kentin ortasından sular çağladı. Bu seferki imtihan başkaydı.

Mektubumu okuduğunda zaten okumuş olacaksın. Herşey hayırdır iyiler için; ve herşey şerdir kötüler için. O zaman melekleri şaşırtmaya devam etmek gerekir. Kaybettiğimi hatırlamıyorum diye bir hüzne başlayacaktım. Sonra birdenbire bunu unuttuğumu hatırladım. Şimdi de unuttuğum şeyi kaybettim.

Unutmak, kaybetmek, hatırlamak…
Denizi uslu gösteren kartpostalları yakarak hatırlamaya başlamalıyım.

Çünkü deniz birazdan kuduracak!

O büyük günün görkeminde,

Çocuklar namaza duracak...

Ali Şâyan

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:51 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.