![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şehidim, canım Ey oğul
Siperde karanlık düşerse bir an üzerine Şimşek gibi parlasın Sarıkamış’ la Çanakkale Matarandan su düşmezse kurak diline Şahadet aşkına avucuna dolacaktır Fırat’la Dicle. Yiğidim, canımın canı ey oğul Topla, tüfekle değil bu millet ; Mangal yüreğiyle kazandı onca savaşı Dilinde varsa İman aşkı, yüreğinde vatan aşkı Güneşle yeni zaferlere uyanacaktır bu Vatan- ı Cennet. Şehit olursan ey oğul Sanma ki düştüğün yer taşla kurak toprak Kanının damladığı yer Cennet vatanım Sanma ki şahadetine tek ben ağlayanım Bak, bulutlarla sana ağlıyor koca Kızılırmak. Cennetle müjdelenirsen ey oğul Ne olur silme şahadetinin kanını Şahadetin sel olup taşırsın kurak Sakarya’yı Ne olur silme gözlerinden süzülen gözyaşını Zafere uyanan güneş kurutsun gözü yaşlı Dumlupınar’ı. Şahadet şerbetini içersen ey oğul Sanma ki sadece ananla baban ağlar Bak, Erzurum’da Nene Hatun’lar Maraş’ ta Sütçü İmamlar sana ağlar Mutluluk sevincindedir suskun Anafartalar Sanma Kocatepe suskun ve konuşmamakta Secdeye eğilmiş, duasında sana ağlamakta. Yiğidim, ey oğul Mermin kalmazsa siper et o mangal yüreğini Şehit olursan kana kana iç şahadetin şerbetini Sadece sen değil ey oğul ; Tüm canlar feda olsun Cennet vatanıma Peygamber aşkına, vatan aşkına bedelse Kurşunlar bedenimi mesken bilip Nice süngülerle girsin sol bağrıma.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|