![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() öyle hızlı geçmişki zaman
sensiz farkında bie değilim yılların boşa geçmedi elbette ömür seninle dolu dol yaşadım her bir saniyeyi şimdi saat sensizliği on geçiyor su akıp gitmekte ömürden tek tek ayrılan zaman gibi bense takılmışım bir sen'e saymaktayım yerimde... bakma bu kederli satırlara gözlerim hala ıslak değil ellerim titremiyor eskisi gibi öyle eskiden kalma bir alışkanlık işte hani sen öğretmiştin ya! vakti geldiğinde çekip gidersem üzülme diye attım bütün *******i koynuma ne olur ne olmaz gelmiyor sabahların bitmiyor *******in şimdi saat sensizliği beş geçiyor rüzgar deli gibi esmekte bense takılmışım bir sen'e saymaktayım yerimde... hatırladın değil mi aşk bahçemizi? güzel günler üzerine ettiğimiz yeminleri bitmesin diyerek ağladığın günleri tebessüm ederek göz bebeklerim olduğun ve haykırdığın anı sevgini kulaklarımda hala hiç bitmeyeceğini sandığım soluğun bitecekmiş meğerse! meğerse sendeki bu ateş saman aleviymiş on altı yaş heyecanı belkide şimdi saat hiç bir haltı geçmiyor yağmurunda yağacağı yok zaten bense takılmışım bir sen'e yürüyorum durmadan bilmediğim bir meçhule... 16 Ocak 2005 Pazar 00:45
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|