![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Oyuncularımızdan Roberto Carlos, bir Yunan kanalına yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde grubunda lider olarak bir üst tura çıkacağını söyledi. Samandıra'ya gelerek oyuncumuzla bir röpartaj yapan Yunanistan'ın Super Sport kanalına konuşan Roberto Carlos, Türkiye'de bulunmaktan ve Fenerbahçe'ye transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Roberto Carlos, "Büyük bir kulüpten, büyük bir kulübe transfer oldum. Türk halkı bana çok ilgi gösteriyor. Bu ilgiden çok memnunum. Futbolu burada bırakmak istiyorum" diye konuştu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını da değerlendiren Carlos, "Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir performans gösteriyoruz. Bu gruptan lider olarak çıkarız. Çünkü gruptaki hiçbir takım bizden bu performansı beklemiyordu. Şimdi onların işleri daha zor. Ben Şampiyonlar Ligi'nde 108 maç oynadım. Biz ekip olarak iyi bir yoldayız diyebilirim" dedi. Türkiye'deki futbolu değerlendiren Carlos, dışarıda Türkiye'ye göre topun oyunda kalma süresinin daha yüksek olduğunu savunarak, "Türkiye'de sert bir futbol oynanıyor" değerlendirmesinde bulundu. 34 yaşında olduğunu hatırlatan R.Carlos, "34 yaşında olmama rağmen, hala Brezilyalılardan bir şeyler öğreniyorum. Çünkü Brezilyalıların topla arası çok iyidir" dedi. Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Yunanistan'dan da teklif aldığını da açıklayan Roberto Carlos, "Olympiakos'tan Rivaldo aracılığıyla transfer teklifi aldım. Ama daha önceden Fenerbahçe'ye söz verdiğim için Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi tercih ettim" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|