![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağaoğlu İnşaatın sahibi Ali Ağoğlu, büyük servete ulaştıktan sonra "iyi aile reisi" sıfatını bir kenara bıraktı. Ağaoğlu'na, şimdi magazin dünyasından sevgili dayanmıyor.
Ali Ağoğlu, inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden. 1981’de kendi işini kurarak başladığı sektörde bir çok açılımlar yaptı. İstanbul’un Anadolu yakasında kurduğu Ağaoğlu İnşaat, Türkiye’de konut kavramının yeniden tanımlanmasına yol açabilecek yeniliklere imza attı. 1954 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğan Ali Ağaoğlu, yaptığı çalışmalar sayesinde inşaat sektörünün en önemli isimlerinden biri olarak tanınmaya başladı. İşe olan tutkusunu, “çekiç ve keser sesini müzik” diye algıladığını belirten Ağoğlu, geçtiğimiz yıla kadar hiç tatil yapmadığını öne sürüyordu. 5 Mart 2006’da verdiği bir röportajda kendini şöyle anlatıyordu: "İşleri unutup 3 gün bile tatile gitmedim. Bana göre insanın sevdiği işi yapması zaten tatildir. Keser ve çekiç sesini duymak bana müzik gibi geliyor, bu beni mutlu ediyor. Çalışmayı zaten tatil gibi görüyorum. 13 yaşında kızım, 19 yaşında oğlum var. Benim babam da varlıklı bir insandı ama bir şeyleri bizlere verirken hep kısıtlardı. Şimdi ben çocuklarına böyle davranamıyorum. Doğru mu yapıyorum, yanlış mı bilemiyorum." BİR AÇILDI PİR AÇILDI Yakın bir zamana kadar çevresinde iyi bir aile reisi olarak tanınan Ali Ağaoğlu, son yıllarda hızla değişmeye başladı. Medya mensupları ile her görüşmesinde ailesinden söz eden, annesinin adına okul yaptırdığından gururla bahseden Ali Ağaoğlu’nun adı, bu yılın başlarında magazin dünyasından isimlerle birlikte anılmaya başladı. Magazin dünyasının ifadesi ile almak gerekirse, “Yanık Koza” dizisi ile adını duyuran Petek Ertüre ile birlikte objektiflere yakalandı. Genç sevgilisi ile “samimi” bir şekilde karşısında gazetecileri gören Ali Ağaoğlu, gülümsemekle yetinmişti. Aradan birkaç ay geçmişti ki, Ağaoğlu-Ertüre birlikteliğinin son bulduğu öğrenildi. Ünlü müteahhidin adı, geçtiğimiz günlerde Helin Avşar ile birlikte anılmaya başlandı. Hürriyet’in Kelebek ekinde yer alan habere göre, Ali Ağaoğlu iki haftadan bu yana Helin Avşar ile birlikte hızlı bir hayat yaşıyor. Habere göre, geçtiğimiz ay Antalya Rixos Otel’de tanışan ikili, baş başa yemek yemiş ve birlikte olmuşlar. Telefonla kendisine ulaşılan Helin Avşar, ünlü müteahhit ile “flört ettiğini” yalanlamıyor. Kullandığı ifade ise, "Henüz çok yeni, ama hoş şeyler yaşıyorum" şeklinde. Ali Ağaoğlu'na gelince... Bayramı eski eşi ve 20 yaşındaki oğluyla birlikte Bodrum'da geçiriyor. Yeni aldığı yatın keyfini çıkarıyorlar. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|