![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8773
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, 13 yönetim kurulu üyesiyle birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i ziyaret etti. Yazıcı, Heykel'deki tarihi belediye binasında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, genel kurul öncesinde Hikmet Şahin'e yaptığı ziyaretten aldığı ''olumlu elektrikle'' aday olma kararı aldığını söyledi. ''Başkanımızın elektriğini hissetmeseydim kesinlikle aday olmazdım'' diyen Yazıcı, şunları söyledi: ''Bursaspor'un başkanlığını yapmış, görevi itibariyle Bursa'nın başkanı olan Hikmet Şahin, sorunlara bizden daha vakıf. Başkanımızdan aldığımız güçle Bursaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız. elimizi ateşin içine soktuk. Ancak bu sadece bizim kaldırabileceğimiz bir yük değil. Tüm Bursa'nın desteğine ihtiyacımız var.'' Şahin de yeni yönetim kuruluna görevinde başarılar dilerken, Bursaspor'un sıkıntılarının sadece bir kişinin desteği ve başkanın gayretiyle çözümlenemeyeceğini dile getirdi. Sorunlardan kurtuluşun kenetlenmeyle mümkün olabileceğini kaydeden Şahin, tüm Bursa'nın, kentin en önemli değeri ve ortak paydası Bursaspor'un etrafında kenetlenmesi gerektiğini belirterek, ''Bursa halkı olarak bu yönetime sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberlik sağlandığında bu, takımın başarısına da Bursa'ya da yansıyacaktır. Bursaspor'un yükünü paylaşmalıyız'' dedi. Şahin, kötü günlerin geride kaldığına inandığını ifade ederek, en büyük dileğinin Türkiye'nin 4'ncü büyük kenti Bursa'nın futbol takımının da Turkcell Süper Lig'in 4 büyük takımı arasında yer alması olduğunu, Bursa'nın bu potansiyele sahip olduğunu bildirdi. Daha önce yaptığı, ''Bursaspor'a çoban bile başkan olsa desteklerim'' sözünün hatırlatılması üzerine Şahin, ''Bu benim Bursaspor'a olan sevgimin bir ifadesi. Benim kalbimde Bursaspor'un ayrı bir yeri var. İbrahim Yazıcı, 20 yıl önce Vakıfköy Tesisleri'ni Bursaspor'a kazandırmış. Güzel bir tesadüfle yeni başkanlığına da yeni bir tesiste başlayacak. 20 yıl sonra Özlüce Tesisleri'ni Bursaspor'a kazandırmak da bize nasip oldu. İnşallah yeni yönetim, yeni tesisle Bursaspor, özlediği günlere kavuşacak'' diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|