www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-18-2007, 08:43 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Bülent Korkmaz umut saçtı

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yeni yönetimle birlikte beyaz bir sayfa açtıklarını belirterek, Bursaspor'un tarihinin en başarılı, en huzurlu dönemini yaşayabileceğini söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Bursaspor'da 4 ay süre geçirdiğini, bu süre içerisinde birçok olay yaşadığını kaydetti. Uzun zaman içerisinde yaşanması gereken olayları 4 aya sığdıklarını ifade eden Korkmaz, "Yeni bir oluşum oluştu. Yeni gelen yönetim ile Bursaspor yönetimi yeni bir sayfa açıyor, açıyoruz. Bursaspor şu andan itibaren tarihinin en huzurlu ve başarılı dönemini yaşayabilir. Taraftar takıma ve teknik kadroya güveniyor. Teknik kadro da oyunculara, yönetim de taraftara, oyunculara ve teknik kadroya güveniyor. Medya ile olan ilişkilerimiz en üst seviyede. Geriye kalan yanlızca saha sonuçları. İşte biz bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Temenni ediyorumki Çaykur Rizespor maçıyla bir seri yakalayıp Bursaspor'u anlattığımız gibi yukarıya, başarıya taşımak istiyoruz. Bu yüzden yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İnşallah hep beraber başarılı oluruz. Rize deplasmanı zor bir deplasman, her deplasman zor. Kazanmamız gerekiyor. Tek düşüncemiz bu. Takım çok iyi çalıştı, her zaman iyi çalışıyor. İyi oynuyoruz ama bu sonuca yansımıyor. İnşallah bu sefer iyi oyunumuzu sonuca yansıtarak, bir seri yakalayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Sakatlıkları bulunan futbolcularla ilgili de değerlendirmede bulunan Korkmaz, Vega'nın ülkesinin Milli Takım maçında sakatlandığını belirterek, "Çaykur Rizespor maçına yetişemeyebilir. 2 yıldır sakatlığı devam eden Mehmet Yılmaz'ı PAF takıma yolladım. Mbesuma ve Egemen ise doktor eşliğinde antremanlara başladılar. 19 Yaş Milli Takımı'na giden Sercan Yılmaz çok başarılı bir performans göstermiştir. Ama gelirken bir gıda zehirlenmesi geçirmiştir. Bu da onun profesyonel olmadığını gösteriyor, Çaykur Rizespor maçına hazır değil. Yarından itibaren çalışmalara başlayacak" ifadelerini kullandı.
Kulübün ve kendisinin aldığı 1 maçlık cezayı değerlendiren Korkmaz, hakeme hiçbir kötü söz söylemediğini, sadece hakemin Bülent Korkmaz isminin kompleksinden dolayı kendisini dışarıya attığını söyledi. 30 bin YTL cezaya itiraz edilmediği için böyle bir cezanın da geldiğini hatırlatan Kokmaz, "Ben dışarıya çıkarılacak ne söz ne de bir harekette bulundum. Ama maalesef hakem Bülent Korkmaz isminden, kompleksinden dolayı beni dışarıya attı. Benim yardımcımla tartışmaya girdi, onu atamadı, beni attı. Beni dışarı atmak yerine iyi niyet içinde bu işi halletmeliydi. Fark etmez, önemli olan oyuncuların sahadaki performansı. Biz beyin olarak hep onlarla bereberiz" dedi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:34 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.