![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah be şöyle güzel bir teknem olucak,dünya turuna Çıkıcam
Biliyorum Sadece iş adamları Dünya turuna çıkar,Haddini bil otur Düşünceleri geçiyor okuyanların,Aklından...Napıyım sıkıldım bu hayattan,Rutine bağlanmış,Her anım diğeriyle uyuşan bir hayattan,hani oluyor ya,GERİDE BIRAKDIKLARINI DÜŞÜNMEDEN,Hayat güzel deyip uzaklara Gitmek(biliyorum aklınızdan geçen: Çok yazar hayatı okumuş etkisinde kalmış bu çoçuk)Ama ne yapıyım bu Monotonlukdan sıkılmak için bir nedenim var hergünüm aynı,Sabah kalk Pardon öğlen,Hiç birşey düşünme köreltilmiş zekanla;ne savaşda ölenleri,Ne sokakda yaşıyanları,ne evini kaybedenleri,Ne Aşk acısı çekenler,Ne çekmek isteyenler,Ne ah ah biz bi aşk acısı çekemedik diyenleri sakın düşün me,Düşünüpde ne yapıcam hayat Güzel dedim ya.....sonra elinde olmuyanları kıskan,Sonra biraz keşklerini düşün,sonra yapmasaydım dediklerini,Dedim ya hayat güzel,Sonra çık biraz dolaş,Etrafındakilerini gözlemle,Sonra gözlemdiklerinle,Bişeyler saçmala elimdeki ağaç katili beyazımsı kağıda,Sonra İyikilerini düşün,Tabi varsa,Sonra Yak bir Akçiğer katili çek içine,Sonra düşün tekrar,Kaybettiklerini,Sonra Hayatamı küssem,Ölsem mi diye düşünsem,Sonra işin yok ya kendine "YAKIŞIKLI BİR SON" ara,Sonra bulama Tekrar bulamamalarının acısını çek ve hayata küs,Sonra Tekrar çek bir nefes,sonra tekrar küs hayata,Saçmala,Yaz,Çiz sonra de bakalım diyebiliyomusun "HAYAT GÜZEL"dir diye.... Kendi Kalemimden Saygılar....... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|