![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 18 Times in 14 Posts
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >ABD sok bir haberle sarsildi.. Ünlü bir futbolcu karisini öldürmekle >suçlaniyordu.. > Futbolcu yakalanmisti... Ama karisinin cesedi ortada yoktu.. >Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi.. > Futbolcu sanik sandalyesinde oturuyordu.. > Kucak dolusu parayla tuttugu avukati jüriyi ikna etmeye >ugrasiyordu: > "Sayin jüri, müvekkilimin suçsuz olduguna yürekten inaniyorum.. >Buna az sonra sizler de inanacaksiniz.. Neden mi? > Bakin, simdi 1'den 10'a kadar sayacagim ve müvekkilimin öldürdügü >iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek.. > 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..." > Bütün jüri kapiya döndü... Kimse girmedi içeri.. > Avukat bir savunma dehasiydi; öldürücü hamlesini yapti.. > "Bakin, siz de kadinin öldügüne inanmiyorsunuz.. > Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktiniz.. > Iste karari buna göre vermenizi talep ediyorum.." > Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu buldugunu bildirdi ve dava bu sekilde >sonuçlandi.. > Mahkeme çikisinda avukat, bayan jüri baskanina yaklasti: > "10'a kadar saydigimda siz de diger üyeler gibi kapiya >bakmistiniz.. > Neden böyle bir karara imza attiniz?" > "Dogru" dedi jüri baskani; "Ben de kapiya baktim, ama >müvekkiliniz kapiya bakmiyordu!.."
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Konu fıkra değil haber olduğundan "İçinizi dökün" bölümünden "serbest kürsü"ye taşınmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eski Mısır'da görülen geometri | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:20 PM |
Spyware bulaştığında görülen belirtiler!!! | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-12-2007 10:27 PM |
Temel Amerİkada +16 | huso0077 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2006 07:24 PM |
Çocuklarda görülen bulaşıcı hastalıklar | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-23-2006 06:46 PM |
Çocuk ve Ergenlerde Görülen Tikler | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 11:30 PM |