![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (yol bekliyor, içim bekliyor,dışım bekliyor,bulut bekliyor....... ama
beklenen bekletiyor. ) yürek panoma asmışım seni uçlarından mıhlanmış pürtelaşıma esen rüzgarsın gökyüzü bile yalanmış sesinde ezan sesi ruhum namaz da içim daralmış bendeki enkazı bir görsen gölgem mi soyunmuş bu aynalarda ki ben değilim kim bu unuttum ismimi sığınağın oldun emzirirken seni bulamıyorum kendimi cesaretimi aldın esaretini verdin kaybettim ben değerimi bir sarılsam ufuktaki güneş anlatacaktı sana sevgimi künyem oldun bileğim de tesbih oldun elimde barometrem oluyorsun donarken ismin dilimde tılsım oldun bulamadım tarifini geliyorum peşinde gardiyan mısın sayılı günler duvarlarda çizik içinde prova yapmadan bana tam tamına uyansın auran vücudumu çekerken tek beni duyansın empati yapmakdan yoruldum bu son olsun katı olma bana artık telepatimi bozuyorsun çaresizim ALLAHIM hüzzam şarkılar sardı her yanım altını çiziyorum yosun tutan isminin aşkından yılgınım günah olmasın sana tapıyorum üstüme gelme çılgınım ben eksilirken sen çoğalıyorsun aşkının acısıyla yangınım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|