![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olimpik Akademi Komisyonu tarafından hazırlanan ''Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi''nin 2007-2008 dönemi sunumları başlıyor.
TMOK, şimdiye dek 40 bin öğrenciye sunduğu ilköğretim okulları 4. ve 5. sınıflara yönelik spor eğitimi ve bilinçlendirme programına bu öğretim yılında da devam ediyor. TMOK tarafından düzenlenen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi'nin yeni dönem ilk sunumu 23 Ekim Salı günü saat 10.00'da Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek. Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Olcay Balaban'ın da davetli oldukları projenin bu sezonki ilk sunumunu 475 öğrenci izleyecek. İstanbul ile beraber çok sayıda ilde düzenlenen ve 300 okula ulaşılan proje kapsamında, 9-11 yaş arası çocuklar, spor kültürü, olimpizm, fair-play, beslenme, çevre ve benzeri konularda bilinçlendiriliyor. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|