![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Japon ekibiyle iki yıllık daha sözleşmesi olan Jarno Trulli, takımdaki geleceğinin garanti olmadığı haberlerini yalanlayarak, gelecek sezon Toyota’da devam edeceğinden şüphe duymadığını söyledi. Takım patronu John Howett’in Autosport dergisinin son sayısında, “Trulli’nin 2008 koltuğu garanti mi?” sorusuna, olumlu veya olumsuz bir cevap vermemesi akıllarda soru işaretleri doğurmuştu.
Howett, “Trulli’nin 2008 koltuğu garanti mi? Cevaplaması zor bir soru. Performansı yeteri kadar iyiyse, devam eder diye tahmin ediyorum” demişti. Trulli ise koltuğunun tehdit altında olduğuna dair takımdan herhangi bir işaret gelmediğini belirterek, Spyker’la gelecek ay testlere çıkacağı söylentilerini de yalanladı. İtalyan pilot, “Toyota ile uzun dönemli sözleşmem var. Buna riayet etmek istiyorum çünkü takımımın ilerlemesi için büyük çaba sarfediyorum” dedi. Toyota’nın daha iyi sonuçlar almasına odaklandığını kaydeden Trulli, düzenli olarak podyumu zorlayan bir ekip olmaları gerektiğini söyledi. Kış sezonunda sıkı bir çalışma içinde olmak istediğini belirten Trulli, “Gelecek yıl iyi bir araca sahip olacağımızdan emin olmak istiyorum” dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|