![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 8 Posts
Üye No: 44791
İtibar Gücü: 1309
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cumhurbaşkanının Halk Tarafından Seçilmesi ile İlgili Referandum Resmi büyütmek için tıklayın Cumhurbaşkanının Halk Tarafından Seçilmesini de Öngören Anayasa Değişikliği Paketinin Halkoyuna Sunulduğu Referandum Seçimleri Bütün Ülke Genelinde Olduğu Gibi Çanakkale'de Sabah Saatlerinden İtibaren Başladı. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini de öngören anayasa değişikliği paketinin halkoyuna sunulduğu referandum seçimleri bütün ülke genelinde olduğu gibi Çanakkale'de sabah saatlerinden itibaren başladı. Sabah 08.00'den itibaren sandıklarda oy kullanmaya başlayan Çanakkalelilerin referanduma genel seçimlere göre daha az ilgi gösterdiler. Genel seçimlerde uzun kuyrukların oluştuğu Çanakkale'deki sandık başlarında bu kez az sayıda kişinin bulunması dikkat çekti. Bu arada Çanakkale'de bazı yerlerde oy kullanmaya giden arama kaydı bulunan şahıslar da emniyet kuvvetlerinin dikkati sayesinde yakalandı. Önce oylarını kullanan bu şahıslar ardından emniyet birimlerince gözaltına alındılar. Türkiye genelinde 42 milyon 629 bin 733 seçmenin, 134 bin 700 sandıkta oy kullanacağı seçimde Çanakkale'deki oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|