![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8770
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ö: abi sigaran var mı ya?
h: masanın üstüne bıraktım iki tane. sen uyumaya devam et, ben gidiyordum zaten. ö: eywallah abi. çıkarken kapıyı sıkı çek. biraz zor kapanıyor. h: tamam oğlum sen yat ö: abi merhaba naapıyosun h: naapıyım lan bulaşık yıkıyom ö: hayrola abi tanıyamadım h: hırsızım lan ben utanın olm utanın ö: hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bugün bir de makarna suyu koysana ö: abi ne çalacaksan çal işte uğraşma uyuyom h: şu delphi notları nerde onları söyle bari kırtasiyeye satayım bari 5 milyon eder belki ö: nahhh veririm, onları iki saatte yazdım ben h: edebiyatı ver bari ö: masanın üstünde git al zzzzzzzz h: kalk alooov kalk! tü! allah belanızı versinl lan… bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. ö: noolyo lan h: ver bakiim o sopayı… şu toza bak… ö: ama? h: çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… la ya bi misafir gelse? ö: ha? h: ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif h: kalk lan kalk şunları yerleştir ö: höö.. sen kimsin? abi bunlar ne.. saat. radyo. off off tabak. gümüş kaşık.. h: gençlik günlerim aklıma geldi dayanamadım ö: ağlama abi. bi bak makarna varmı o torbada ö: oooooooo hoşgeldin abi naber? ö2: geç kaldın abi biz partiye başlamıştık.. h: len sizin yarın sınavınız yok muydu? ö: salla abi sınavı.. gel bak burda kızlar da var… h: ben aslında gelmicektim de bi uğriim dedim.. ö: ay inanmıyorum ayy inanmıyorum..kim gelmiş? h: kim gelmiş? (nerden tanıyo beni bea? ulen bu benim eskilerden olmasın? !) ö: amanın da amanın kim gelmiş..evimize erkek gelmiş.. h: ulan bu ne dağınık böyle köpek yaşamaz be burda ö: abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi h: bak yardım ederim ama pc yi götürcem giderken ö: neden abi yaww h: kardeşim işim bu benim ö: eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) ö2: beeerk pc nerde beee ö: ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza ö2: kimmiş oğlum o iyi abi ö: ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama pc yi alırım giderken dedi bende tamam dedim ö2: laaaan laaaan salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak…………………… h: ala alaaa e burda birileri oturuyor sanıyordum ben.. ö: zzzzzzzzzzz…. h: iiyykk ne kokuyo burası bea.. mutfağa bak şuraya bak mutfak mı birahane mi belli değil.. ö: (gözlerini ovuşturarak mutfağa gelir) abi bi kave yapsana bana yaa.. h: hönk.. ö: abi bakma mal mal yapıver işte.. kendinede yap tamam sigaralar benden o sırada iki laflarız kendime gelirim bende.. h: (haalaaaaa hönkk..) tanışıyomuyuz birader.. ö: abi, ya emre’nin arkadaşısındır, ya selim’in, ya ferda’nın, a uğur’un, ya sanem’in, ya duygu’nun, ya kemal’in vs vs vss.. bu eve girip çıkan belli değilki.. ne farkeder kimsen kimsin hepimiz öğrenci değilmiyiz.. h: oha ohaa olm küçücük evi yurda çevirmişsiniz siz anlaşılan ama içi boş.. ö: nasıl içi boş abi.. h: bayaa olm 17 senelik hırsızım ilk defa böyle boş ve piss kokulu bi ev görüyorum.. ö: hırsızmı abi bana bişi yapma ne istiyosan alabilirsin.. h: kafamı geçiyosun olm sen ne varda neyi alcam ala alaaa… al şu paraları da bişiler alın temizletin şu evi bidaa görmiyim.. ö: höö.. peki abi.. h: bu ne be? çalınacak bişiy yok nasıl ev bu? ö ? ? (hırsızın girdiğini farkedince bi köşede bekler) h: elli tane bira şişesi dışında… ö: (hala beklemektedir) h: dağınıklığa bak..hayrıma toparlıyayım bari şurayı..şu şişeleri atmakla başlayayım.. ö: (hemen atılır) abi dur ne yapıyosun? h: ne yapalım toplayıp çalacak bişey bulamayınca ortalığı toplamaya başladım. ö: abi onu demiyorum.. sen potansiyel beş ytl.yi çöpe atmaya çalışıyosun ona engel olmaya çalışıyorum.. h: abi işte bu ev h2: İyi olum hadi girelim h: abi bu ne yaa fenerin pili bitti herhalde evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. h2: lan salak fenerde problem yok. evde var problem. h: nasıl yanii h2: lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo h: eee ne olmuş ki h2: allah cezanı versin… h: ya abi ne var bundaa. h2: olm fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok. boş boş duvar her yer.. h: yyaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. h2: yaa olum gör gör.. h: abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya.. h2: eee h: Onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa h2: İyi fikir ulan.. sevaptır. sadakamız olsun anasını satayım.. h: abi büyüksün. h2: eeee öyleyim ö: sen kimsin lan h: benmi şey ö: kimsin dedim kaldır ellerini. h: evini soyacaktım sadece, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim. ö: affetmemi istiyor musun? h: evet evet. ö: o zaman önce kirli çamaşırlarımı yıka..ardından gömlekleri ütüle, sonra bulaşıkları yıka affederim h: emredersin abi. ö: ulan şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla h: hadi ğglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece h2: tamam abi hadi girelim h: hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla h2: abi abi h: ne oldu yine h2: abi burda bişey yok ki h: nasıl yok laannn h2: abi bi halı var iki koltuk h: bırak, onları ne yapalım bee h2: mutfaga bi bakayım abi ben h: tamam hadi çabuk ol h2: bu neyaaaaaaaaa h: buldunmu lan ne kadar para varmış? h2: ne parası abi tezgah pislikle dolmuş h: hadi gel bi el atalımda temizleyelim h2: laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz h: yazık abi ya h2: al şu mucevherleri bırak ta evi temizlesinler h: hadi abi sırf zarar bu ev kaçalım h2: çabuk lan uyanmasınlar. bunlar şimdi açtır yemek falan da ister h: hadi topuklayalım h: ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil ö: aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum h: abicim ben bu evde kalmıyorum ö: giren çıkan belli değil yalan söyleme h: ö: kira aslanım kiraa h: abi ne kadardı |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|