www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2007, 10:45 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Toure Sabırsızlanıyor

Barcelona'da sakatlığı nedeniyle son 3 maçı kaçıran Yaya Toure, Almeria maçına çıkmak için gün sayıyor

En az 4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Barcelona’lı orta alan oyuncusu, kulüp doktorlarından onay alırsa bir hafta erken sahalara dönecek.

Barça TV’ye konuşan Toure, "Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Oynamayı çok istediğim için normalden daha kısa sürede sakatlığım düzeldi. Pazar günkü maçta yer almak istiyorum. Sanırım bu hafta içi doktorlar oynamamam için onay verecek. "dedi.

Yoğun bir maç trafiği yaşadıklarını ifade eden Touré, "Ardı ardına birçok maç oynayacağız. Milli takıma giden arkadaşlarımız var. Antrenmanlar ve yolculuklar gerçekten çok yorucu ama bunun üstesinden gelebilecek bir kadroya sahibiz. Doğal olarak oyuncular yorgun düşüyor. Villarreal maçında bu çok belli oldu. Milli takım kampından dönen birçok arkadaşımız vardı ve döner dönmez iyi bir takıma karşı mücadele ettiler. Her zaman aynı seviyede oynamamız mümkün değil. Formumuzdaki düşüşün sadece yorgunluktan kaynaklandığını düşünüyorum," dedi.

Touré'nin yokluğunda orta alanda Andrés İniesta forma giyerken, Rafa Márquez ve Edmílson yedek beklemişti. Genç futbolcu bu konuda da, "Her mevki için iki oyuncumuz var. Mesela benim yerimde Márquez ve Iniesta oynayabilir. Iniesta çok kaliteli bir oyuncu," dedi.

Hocası Frank Rijkaard’ın da işinin çok zor olduğunu söyleyen Touré, onun yerinde olmak istemediğini de ekleyerek, "Bu kadar kaliteli bir kadrodan 11 kişi seçmek çok zor. Hocanın yerinde olmak istemezdim. Rangers maçı bizi çok zorladı. Çünkü geride iyi kapandılar. Almeria karşısında her şeyin daha farklı olacağını düşünüyorum,” diye konuştu.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.