![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 2006 yılı ilk çeyreğinden sonra minimum 256 Kbps olan bağlantı hızı
512 Kbps oluyor. 512 Kbps sınırsız adsl bağlantısının aylık ücreti 99 ytl'den 49 ytl'ye düşüyor. Günümüzde mevcut yurt dışı çıkış hızı 11.9 Gbps. Bu hızın 2006 içerisinde 35-40 Gbps olması planlanıyor. Buna göre 1 nisandan itibaren geçerli olmak üzere adsl bağlantı ücretleri. (Tüm bağlantılarda fiyatlar düşüyor) 512 Kbps Aylık 49 ytl 1024 Kbps Aylık 79 ytl 2048 Kbps Aylık 119 ytl 4096 Kbps Aylık 189 ytl 512 Kbps (5 GB sınırlı) 29 ytl 1024 Kbps (8 GB sınırlı) 49 ytl Tüm bağlantılar için bir defaya mahsus alınan bağlantı ücreti ise 59 ytl. (Taksitli ödeme seçeneğide mevcut) Üstdeki tabloya göre 256 Kbps adsl bağlantısı kullanan Telekom müşterilerinin hızları 2 katı artacaktır. Geçiş dönemi sırasında 512 Kbps kullanan abonelerin hızları otomatik olarak arttırılmayacak , isterlerse aynı ücrete 1024 Kbps adsl bağlantısı kullanabileceklerdir. Bir büyük gelişme ise günümüzde maksimum 2048 Kbps olan bağlantı hızının 4096 Kbps olacağı..! Ama henüz kesinleşmiş bir resmi açıklama bulunmamaktadır. Sadece bazı yerlerden alınan bilgiler çerçevesinde bu proje kapsamındadır..!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() sağol kanka gercekten de müjdeli bir haber oldu...
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 30 Times in 17 Posts
Üye No: 8894
İtibar Gücü: 1499
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi :
|
![]() saolsın işallah olur
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu bile hala kazık fiatlardır!!!!!!!
Bilmeyenler bazı ülkelerin fiatlarını bir araştırsınlar!!!!!!!!! Ayrıca her ülkenin kendi satın alma gücüne göre hesaplarlarsa bizim bu yukarıda indirimli denilen fiatların ne kadarda "geçirmece" olduğunu görürler,alışmış hükümet,millet cahil ve hiç bir şeyden haberi yok nasılsa diye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunlar tarife filan değil beyler,kimseyide yemlemesinler lütfen,kimsede bunlara bakıp sakın yanılmasın,bunlar hala çok değil çooook yüksek fiatlardır,ayrıca yurtdışı çıkışları daha İsrailin bile yarısı kadar değildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimi aldatıyorlar bunlar!!!!!!! Alt-yapı ise hem yetersiz hemde eksiktir,standart hız verilemiyor,veriliyor diyen speed-test yapsın düzenli olarak!!!!!!!!!!!!!ayrıca zırt-pırt kesintiler ve çeşitli alt-yapı sorunları vardır,yani hülasa Türkiye bugün için ADSL de her haliyele hem geridir hemde ciddi bir çaılşma yoktur olan çalışmalarda ne hikmetse çoook geç bitiyor yada bitemiyor. Son olarak ADSL kullanan insanların bunlara teşekkür borcuda asla yoktur yıllarca zaten acaip fiatlarla gerek sabit telefonlardan gereksede ADSL ücretlerinden öyle "geçirmece" paralar tahsil ettilerki(hala da alıyorlar!!) dolayısıyla devlet bu konularda vatandaşa çok fena borçludur!!!!!!! Selam ve saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 30 Times in 17 Posts
Üye No: 8894
İtibar Gücü: 1499
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi :
|
![]() Japonya 47 Mbps 38 Dolar
Fransa 20 Mbps 35 Dolar TÜrkİye 2 Mbps Ye 202 Dolar TÜrkİye 0,5 Mbps Ye 75 Dolar ÖdÜyo Yorum Sİzİn Nasil KaziklandiĞimizi Anlayin Telekom Bİzİ Bu TÜr Şeylerle Oyaliyo Ama Napalim Elİmİzdekİ Bu
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
|
![]() saol kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben yukarıdaki ilk yazımda,çok kibar oldum aslında!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ama bunları var ya,yani bu tarifeleri,millete tarife diye veren ve bunu kuldan korkmayan ama bari Allahtan da korkmayan bakanından tutunda her kimse ilgilisi ve de yetkilisi "Odunla döveceksin" imanıma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu ne ulen,hala kıvırıp kıvırıp,hesapta fiat indiriyorlar!!!!!!!! Bende geçenlerde bir yerlede yabancı ülkelerdeki fiatları gördüm ve kafayı yedim be................ Üzerinde yok KDV yok ÖTV ulen bunlar en temel ihtiyaç kalemleridir,gerek sabit telefonlardan gereksede ADSL gibi hayati şeylerden hiç bir vergi alınmaz,utansınlar biraz!!!!!!!! Selamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 39 Times in 17 Posts
Üye No: 7926
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
|
![]() işallah gaedeş valla harika bi haber oldu sağlasın
![]() |
#9 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1660
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
|
![]() eyw kanka saol ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Üye No: 6148
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() delirmeye az kaldı telekom nerde..... 512 sınırlı 3 gb tan 5 gb olacakmış.... 29 ytl... bence 512 gb hız artı 10 gb kota = 10 ytl nasıl bilemedin 12 13 ytl .... ben olsam böle yaparım... internete aç milletiz yaaa ucuzlatın... türkler interneti fethetsin demi ama...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öküz Başlı Antilopların Hızları | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-12-2007 06:15 PM |
ADSL abonelerine müjde ! | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-15-2006 10:35 AM |
ADSL bağlantı hızları 10 kat artacak | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-08-2006 05:26 PM |
Türk Telekom 256 kb Sınırsız ADSL Abonelerine Müjde | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-04-2006 11:00 AM |
Adsl Fİyati DÜŞÜyor....14/06/2006 | fastmen1 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-16-2006 10:45 PM |