www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-26-2007, 09:09 PM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Petrov doğru fırsatı bekliyor

GP2 pilotu Vitaly Petrov, Formula 1'de küçük takımlarla yarışma imkanlarını dikkate almadığını belirterek, doğru fırsatı beklemek istediğini söyledi. GP2'deki ilk zaferini geçtiğimiz ay Valencia'da kazanan 23 yaşındaki Rus pilot, Kommersant gazetesiyle yaptığı söyleşide, pistte yarışma imkanı olmadığı sürece F1'de önüne gelen fırsatları kabul etmeyeceğini ifade etti.

Petrov, "Şu an F1'de sürebilirim veya en azından test pilotu olabilirim. Fakat ben fıtraten mükemmeliyetçi bir insanım. Spyker, Toro Rosso veya Super Aguri'nin kokpitine geçmek istemiyorum" dedi.

Bu konuda aceleci olmadığını ifade eden Petrov, bu takımlardan biriyle bir sözleşme yapmanın iyi bir fikir olmadığını düşündüğünü kaydetti. Petrov, "Eğer takım sonuç alamıyorsa, yarışmanın ne takıma ne de pilota faydası olur" diye konuştu.

Yukarıda bahsettiği takımlardan teklifler aldığını doğrulayan Petrov, F1'de mücadele edebilmek için gerekli mali desteğe sahip olduğunu söyleyerek, "Ancak F1'e bu şekilde girmek istemiyorum" dedi.

Petrov, "F1 pilotu olmanın iki yolu var. Biri parayla diğeri de bir takımdan gelen davetle. Benim bütçe problemim yok. Ancak açıkçası diğer yol daha cezbedici" diye konuştu.

GP2 serisinde birkaç yıl daha devam edebileceğini kaydeden Petrov, "Zaman baskısı da yok değil. Fakat kariyerimin en kritik kararı için zamanının gelmesini bekleyeceğim" dedi.

Campos Grand Prix pilotu Petrov, ilk tam sezonunda seriyi 13. sırada tamamladı

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:11 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.