![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlmimi sormayın evim atlas döşeli altından demlik
Perdeler jakusi arabam mersedes işim hakemlik Köpeğime mama aldım sokaklar aç banane nemlik Zengin oldum zengin bakın jet im havada Evimin holünü vicdanımdan temiz tuttum ben Yatak odasındaki kıyafetle sokağa gittim ben Paraya ihtiyaçmı var şahsiyeti sattım ben Zengin oldum zengin bakın yatım denizde Cama perdemi ar perdesi utanmamki o ne ya Çalmanın her çeşiti var param döner bonoya Güç bendedir para bende vardım malikhaneye Zengin oldum zengin bakın burnum havada Misafirler geldi cuma günü koydum likör tasını Aldım yetim malıyla yatların en hasını İçkili şahşahallı kutladım babamın son yasını Zengin oldum zengin bakın ülke ne halde Bu milletin töresimi hepsi bizle yok oldu Zengin insanlarız soframız kadehle doldu Bankaları boşalttık bütçe bilmem ne kaldı Zengin oldum zengin bakın basın emrimde Eskiden gelecek için nasıl umutlar vardı Bizlerin sayesinde şükür çok kısa sürdü Vatani ne güzel yaptık bakın hortumcu sardı Zengin oldum zengin bakın forsum yerinde Bir kaç hökümetle bizim sazdı aralar Ülkeyi tükettik yoktur bakın bitti çareler Hele bizde vardır inan çok numaralar Zengin oldum zengin bakın jetim havada Bu gerici hökümetin bize olmadı hiç karı Adelet uyanmadan kaçıracam serveti yarı Meydanlarda yemin ettim ekecam bir avuç darı Zengin oldum zengin bakın burnum havada Ömer ne desin size yetim malıyla oldunuz zengin Zenginliğe sözüm yok soydular civanlar engin Ne adamlık kaldı sizde ne adamlıktan dengin Zengin oldunuz zengin bakın ülke ne halde
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|