![]() |
![]() |
#131 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1607
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu gece de beynimde dolanan kelimeleri yakalama çabasındayım
Her kelime yine seni tarif etmeye çalışıyor Çalışıyor ama başaramıyor; aciz kalıyor senin karşında Benim sessiz kalışım gibi bütün çaresizliğimle... Sessizliğin iki anlamı olabilir Ya fırtına öncesidir Ya da her şeyin bittiği andır Fırtına nasıl sessiz olmazsa, Sevda da sessiz yaşanmaz diyenler çoğunluktadır. Ama benim sevdam böyledir işte, Ben böyle severim; sessiz,derinden ama adam gibi... Sen ne sanıyorsun... Bilmiyorum... Gece her zamanki gibi bana eşlik ediyor sessizliğiyle, Sadece ay ve yıldızlar aydınlatıyor her yeri bir de sokak lambaları Sabaha uzanan bir gecem daha olacak belki bu da Sabahın ilk ışıklarını karşılayacağım bazen yaptığım gibi Mavi ve siyahın buluşması belki de bu kızıllıkta gizli, Ben de bu yüzden seviyorum bunu. Aşk ateşinin yer yüzündeki görüntüsü gibi sanki bu buluşma. Ben de mavi düşlerimde saklıyorum siyah gözlerinin hayalini Bir gün ayrılmamak üzere buluşmaları umuduyla... Ben böyle bir gecede yine her zamanki gibi seni düşünüyorum Ya sen... Sen ne düşünüyorsun... Bilmiyorum
![]() |
#132 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Bir gece vakti yine... Aşinası oldu gözlerim karanlıkların..gündüzlerde gördüklerim taşındı gecelere... Ben yokluğunun her bir anına bir damla düşürmekteyken... Sen onun kollarında mutlumusun söyle??? Ne vakit ansam seni ki her vakit anmaktayım içim yanmakta,gözlerim kanamakta,ellerim pişmanlığın dualarında can bulmakta... Ne bunun adı? Aşk mı? Acı mı? Pişmanlık mı? Bilemedim ben...Adını sen koy... Hüzün nameleri çalıyor yine...Bir keman sesi bu kadar acıtırmı insanı..Acıtıyor işte... Sen yoksun...Ellerin yok..Gözlerin yok..Sevgin yok.. Acıtması için daha ne arasın...Canda "can" yok Daha ne??? Acıtıyor işte ve kanatıyor hemde ... N'olur söyle bana..Cevap ver!Mutlumusun onunla? Mutluyum deme bana..! Nasıl bir yüreğin var yaaaa? Bana giderken "seni hala seviyorum ama artık çok geç" de.. Sonra git onun yanına evlenmeyi bekle..! Vefasızlık değilde nedir bu söyle..? Yokluğun canımı daha bi yaktı bu gece..! Sen eğer kalp taşıyorsan benimki sendekinden yüce..!
![]() |
#133 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sabah uyandım ve bir de baktım ki, Allah, sevgilime karşı olan bütün sevgimi kalbimden almış. Korkunç bir boşluğa inanılmaz bir yalnızlığa düştüm. Günlerce düşündüm, bildiğim tüm yöntemlerle onu tekrar sevmeye çalıştım. Ama başaramadım. O benim için herkes gibiydi artık. O'nu unutup başkalarını sevmeye çalıştım. Ama yine başaramadım. Ben bir insanı sevmeye dair bütün duygularımı onda birleştirmişim. Benim için bir insanı sevmek onu sevmekmiş, bilememişim.
Bütün nafile çabalarımdan sonra sevme yetimi kaybettiğime karar verdim. Allah’ın, bir sabah sevgiye dair bütün duygularımı kalbimden nasıl aldıysa yine bir sabah öyle bırakacağına inandım, günleri unutmaya başladım. Ama sevme yetimi neden kaybettiğimi hiç anlayamadım... Ama bugün anlıyorum ki, bu bir arınmaymış. Bu, kalbimin sana daha güzel hazırlanması için bir temizlikmiş. Bugün anlıyorum ki, kalbin gerçek sahibi gelince, kiracıların gitmesi gerekirmiş. Kaybettiğim bütün yetilerim seninle beraber geri gelecekmiş. Bugün anlıyorum ki, her şey gözlerinde kaybolmam içinmiş... --alıntı--
![]() |
#134 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk bir düştür, uykunun en ağır anında görülen
Aşk bir gülüştür kalp kanaviçesine, nakış nakış örülen Aşk bazen Anka dır küllerinden dirilen Aşk gökkuşağıdır yağmur sonrası, yer ve gök arasına serilen Aşk muammadır insanın iki uzvu ile ters düşen Aşk kimi zaman paslı hançer olur Girdiği yüreği acımasızca deşen Aşk tarihin içinde hep var olmuştur Bazısına neşe bazısına keder olarak dolmuştur Aşk yıkılmaz kaledir, örülmüşse sadakatin suruyla Aşk ölümcül hastalıktır, vurulmuşsa ihanetin uruyla Gelişi ruhları güle çevirir Bülbülde kur olur, aşk denen duygu Giderken her yeri çöle çevirir Aşılmaz zor olur, aşk denen duygu İsterse gecenin şavk’ı o olur İsterse anların şevk’i o olur Yürekte en kutsal mevki o olur Tutulmaz ser olur aşk denen duygu Yenilmez devleri, cüce eyler de Bütün cüceleri yüce eyler de Yokluğunda günü gece eyler de Gönül’e fer olur aşk denen duygu Mevsimi ters eder, zaman değişir Ateşin üstünde duman değişir Kara sevda ise iman değişir Herkese yar olur aşk denen duygu Paslı çakaralmaz, mavzere döner Su bile o varsa, gaz gibi yanar Bir kez yandığında sanma ki söner Yürekte har olur aşk denen duygu Şairin elinde kalemdir adı Ozanın dilinde kelamdır adı Yedi düvel üstü selamdır adı Gerçekse nur olur, aşk denen duygu Kırk tövbe etsen de, o gene bozar Sen her gün silsen de, o gene yazar Yüreği kapasan, o gene sızar Çözülmez sır olur, aşk denen duygu Beşer duyguların en delişkeni Bütün kaygıların en çelişkini Tüm saygıların, en gelişkini Erimez kar olur aşk denen duygu Dünyayı fethetsen, onda durursun Yemyeşil dal olsan onda kurursun Gönül toplarınla her gün vurursun Yıkılmaz sur olur aşk denen duygu --alıntı--
![]() |
#135 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meçhul anların, meçhul olmayan yanını arardım
Bir klarnet taksiminde, ya da nihavent bir şarkının sözlerinde Ruhumu yokluğun esir alırken, Bir albatros olurdum, kayalıkları deniz zanneden Dalışa geçerdim, sonumu bilmeden Ben düşerken, gözlerin geçerdi yanımdan İşte ben o anda ölürdüm Sen gülümserdin yar, kayalar ağlardı Gürültüyü çıkaransa, içimde yıkılan dağlardı Sen duymazdın… Olmadığın gecelerde, Kaç kere vurdun hayalinle Bir sebepsiz gidişin Sebep aramalarında bıraktığın aklı Şimdi, saçakta güneş yiyen Bir sarkıt gibiyim Ha düştüm ha düşeceğim Erimeyi de öğrettin bana Güneşte donmayı da Soğukta yanmayı da Hepsi kolaydı Kolay olmayan, seni unutmak Seni unutmaktı! Bir onu öğretemedin bana
![]() |
#136 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sararmış fotoğraflara bakıyor
Sararmış hayat sayfalarına Dönüyorum Kaybolmak istiyorum Belki de dönmek Bir zamanlar tuttuğum O sımsıcak ellere Yüreğimi delip geçen Gözlerde yaşamak Dudaklarını hissetmek Usulca dudaklarıma konan Buselerde Hayat sayfalarımda Sararmaya yüz tutmuş Fotoğrafın elimde Nefesimi tutuyorum Gözümden akan bir Damla yaş Senin gülen yüzün Üstünde Sararmış fotoğraflara bakıyor Sararmış hayat sayfalarında Nedense bir tek seni Seni yaşatıyorum Yüreğimde…
![]() |
#137 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Orada bir yerlerde
Benim gibi Sizin gibi Tek tuşlu bir piyanoda Aşk şarkısı çalmaya çalışan Binlerce kişi var biliyorum. Ağlama nöbetlerini Birbirinden devralan bunca insan! Yeryüzü ırmakları Nasıl oluşuyor sanıyordunuz? Siz âşıkken nasıl ağlıyordunuz? Uzaklarda ya da yakında Bir yerlerde Benim gibi Sizin gibi Yüreğinden ayrıkotları yolan Damarlarında karabiberler Binlerce kişi var biliyorum Sızıyı çaresizlikle dilimleyen bunca insan! Yeryüzü ormanları Neden tutuşuyor sanıyordunuz? Siz âşıkken nasıl alev alıyordunuz? Orada burada, heryerde Benim gibi Sizin gibi Aşk kayasını sırtına almış Ayrılıkla ölümü eş tutan Yüzlerce kişi var biliyorum. Yaşami darağacına asan bunca insan! Yeryüzü depremleri Nasıl oluyor sanıyordunuz? Siz âşıkken nasıl ayrılıyordunuz? ...
![]() |
#138 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Sabah Hüzünle karışık Bir Umut Var İçimde
Sensizliğin Hüznünü yeni bir günün Seni getireceği Umuduyla Başlıyorum Her Doğan Gün Yeni Bir umut Yeni Bir arayış Benim için Belki Sana kavuşacağım Zamana Bir Gün Daha yaklaşıyorum Bu Gün Değilse yarın Kimbilir Belkide Yanlızca kendimi Avutuyorum Gittiğinden Beri Hep Yanlızlık şiirlerine takılıyor Gözlerim Ben Bir Başıma Değilim Sensizlikten yanlızım Terk Edilip gitmek En Çok Nasıl koyar İnsana Bir Ben Bilirim Gitmelerin gidenlerin ardında bıraktığı Çaresizlikleri En Koyu ÖZLEMleri Ben Bilirim Senin Gidişinde Ateş gibi çöktü yüreğime Hiçbir yağmur Yetmedi İçimdeki hasret Ateşini Küllendirmeye Hiçbir Sevgi Yetmedi Senin ÖZLEMini Gidermeye Ben her Sabah Beni Sana Götürecek Yollarda yürüdüm Senin duyacağın şarkıları söyledim Yanlızca Ve Gelmeyişinin her Akşamında Aslında Doğduğunu Hiç anlamadığım Güneşle Beraber Bende Battım Bir kez Daha Geceleri Hep uyudum uyudum gün Boyu Çektiğim hasretini Rüyalarımda Biraz olsun Giderebilmek için Herşeye İyi Gelen Yaraları İyileştiren Zaman Hiç Bu kadar Acıtmamışdı yüreğimi Binbir Umutla Sarıldığım Sabahlar Artık Hiç Doğmaz oldu Benim Günümde Gecemde Karanlık şimdi Ne ay uğruyor Gecelerime Nede Sana Benzettiğim Yıldızlar parlıyor gökyüzünde ELİMDE KALDI UMUTLARIM Sensizlik Öyle kötü Bir yara Olduki artık içimde Öyle Büyük Bir Boşluk açtınki Bir Gün olurda Geri Dönersen Kendi Açtığın Boşluğa Sen Bile YETMEYECEKSİN Orası Hep Bomboş Paramparça Kalacak Şimdi Büsbütün Cam kırıkları İle kaplı kalbim Ne Zaman Seni Düşünsem Seni hatırlatacak en ufak birşey görsem O Kırıklarla Dolu yer Acımaya Başlıyor Artık Sabahları Yanlızca Hüzünle Uyanıyorum Hiçbirşey Beklemiyorum Günden SENİ BİLE Varlığında Sensizliği Yaşamaktansa İçimdeki Boşluklarla Kırıklarla Boş Umutlarımla Sensizken Alışırım Alışmaya Çalışırım YOKLUĞUNA.. --alıntı--
![]() |
#139 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi sana adadığım ne kadar kelime varsa..
Hepsini toplayıp bir bavula gitmek var bu şehirden.. Peşimde zehir gibi gözlerin gölge etmese diyorum.. Hani arada bir boynuna atılmak vurmasa başıma.. Gitmek var gitmek.. Senden kaçamayacağım kadar imkansız uzaklara.. Sonra yine dönüp dolaşıp aynı noktada seni bulmak var.. Bana bir masal anlat bu gece.... Senden... benden... Kaybettiğimiz "mutlu son" lardan olsun içinde.. Yalanda olsa anlat.. Yalanlarına bile ihtiyacım var gözlerinin... "Hani... Hatırlarsın.. Bilirsin.. Terk edip gidecektik bu kenti" Soğuyan aynalarda paslanan bakışlarım var..
![]() |
#140 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öfken ezer geçer bilirim senin
Bak yine büyüyor hüznün,kederin. Yine yazıyorum senden uzakta, Bir çift yün çorapta, ve bir kazakta, Seni buluyorum,kaybediyorum. Ayrılık okuyan şarkılar dinle. Kulağımdan bir an gitmez sesinle, Çıktığım bu yolu tüketiyorum. Sizler buradasınız,ben gidiyorum. Sesimde çığlıklar duyulsa bile.. Cellatlar yollara koyulsa bile, Yüreğim derdinden oyulsa bile, Aklım sarhoşluktan ayılsa bile, Adım bağışlanmış sayılsa bile, Şu yanan canıma kıyılsa bile, Dudağın titriyor,fark ettim yine.. Bir hüzün takılmış gülüm sesine. Aşk ile doğanın gün batımı kan. Ne ilk olduk biz yar, ne son ağlayan. Gözümüzde yaşla dolaşıyoruz. Marifet susmakmış aslında, heyhat! Geçiyor ömrüme takılı saat, Bizi mağlup etti bu zorlu hayat. Şimdi kazanmaya çalışıyoruz. Kılıcı indirdim, kırıldı kınım Aleme ibrettir yerdeki kanım. Vursunlar,öleyim, yanmasın canım Silinmiş baktım da hatırdan sanım. Cinnete satılmış ağrıyan yanım. Saklıyım sanmayın,işte ayanım… Seni bekliyorum gittiğim yere. Bu yerde düşmüşüm ben gülüm derde. Sen, doğan güneşi bile yenmişsin. Gel, bu yangınlara sebep,senmişsin. Ben gitsem bile gel, gitsem bile gel. Bir şiir sevdanın aslı,anladım,… Geçti mutluluğun faslı,anladım. Gel,geceme ışık,dizlerime fer. Gel,zehrime ateş,çayıma şeker. Seni sevdiğimi bile bile gel. Gel, ilk kez düşüme geldiğin gibi. Ömrümü rüzgarla deldiğin gibi. Aklımı kalbinle çeldiğin gibi…. Ağlat,göz yaşımı sildiğin gibi. Ruhumu ruhuna ildiğin gibi… Sorma beni, ben hep bildiğin gibi… --alıntı--
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CaKaL.NeT Nick Arşivi | jockeя | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 42 | 05-28-2009 01:53 AM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
cakal net 3gp klip arşivi | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-09-2006 10:30 AM |
cakal xxx arşivi ReLaKsT tan... | RoStWell | Adult eski arşiv | 53 | 06-25-2006 11:53 AM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |