|
Komik Şeyler Komik Olaylar,Resimler vb Komik Herşey Bu Bölümde... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
09-28-2009, 02:08 AM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
Polis Aç Kapıyı Diyalogları:))
P:Kapıyı aç !Polis. K:Yanlış gelmişin kardeş ben polis deilim P:Kapıyı aç!Polis K:Kapı sıkıştı P zaman kırarız Keki ama kapı çe. P:Allah Allah !Güm K:......... P:Kapıyı aç!Polis...Evde arama yapces K:Arama izniniz olmadan açmam P:Kapıyı açmadan nası gösterebilirs ki K:Alttan yolla ...(sifon çekme sesi) : P: : K:Muahauhua artık yok bi daa al gel P: Aç kapıyı Polis! Arama yapıcaz K: Arama izniniz varmı? P: Çok fazla film izliosun P: Aç kapıyı! Polis! Arama yapcas K: Açamam google dan arayın P: o ne lan? - Acin .. Polis! + sana eve is getirme demedim mi? - Ac kapiyi.. Polis! + Anahtar üstündee. - Kapiyi acin, yoksa kirarak gircez!! + Lan salaaakk .. Celik kapi o -aç kapıyı polis +oooo hoşgeldiniz.kaynananızda seviyomuş hani...hanım sofraya tabak koyyyy - Ac kapiyi .. Polis! + Hamdi abi, yemezler.. Borcum borc, verecem. - Ac kapiyi poliss. + Hamdi abi, daa demin dedim .. Yemezler die . -aç kapıyı polis ! - baba kendi evine de mi böyle girecen hep ya - : pardon kızım kaptırmışım kapıyı açın türk silahlı kuvvetleri - nasıl yani -şaka len şaka polis - valla ben bir şey yapmadım -tamam bizde bir şey yapmicez |
09-28-2009, 02:22 AM | #2 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Dec 2005
Mesajlari: 648
Teşekkür Etme: 29 Teşekkür Edilme: 21 Teşekkür Aldığı Konusu: 10
Üye No: 6127
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
|
güzelmiş
|
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |