![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Gibi Bir Adama İltica Etti
Kopkoyu karanlıklarda yalnızlığımı yaşarken yanlış mekanlarda sürekli yanlışlığını yaşayan minik bir kaldırım kuşuna rastladım kimsenin yüreğinde sığınacak bir yuva bulamamış gündüzün yanlışları gecenin yalnızlığına devrilmiş pusulasız ve yelkensiz bir gemi gibi savrulup durmuş rüzgarlarca kimse anlamamış suskunluğunu ansızın ürkekçe gelip kondu yaralarımın üstüne benim gibi bir adama iltica etti söylenen her yalana inanarak bütün kuşlarını salmış gökyüzüne kuşları geri dönmemiş kanayan kalbine acıları sığmamış *******i gizli gizli hep ağlamış kimse anlamamış, anlaşılmamış umutları azaldıkça umarsızlığı çoğalmış sabahsız *******in karanlık burgaçlarında örselenmiş yüreğini başkaldırısal intiharlara vurmuş o genç ve güzel ömrünü kirletilmiş sevinçler, yağmalanmış sevgiler eskitmiş sessizce kanayan yüreği ansızın düşünce avuçlarıma çoğul yalnızlığım bozguna uğradı yavaşça şaş kaldım karanlığımı ve karamsarlığımı anlattım umursamadı ürkekçe gelip kondu yaralarımın üstüne
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|