![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Ders olmalı'
Kalli, 'Skor 5-1 olduktan sonra ne yapmamamız gerektiğini gördük. Oyuncularıma iyi bir ders olacaktır' dedi. 10.2.2008 ‘Yanlışları konuşuruz’ Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayı memnun olduğunun altını çizen Kalli, “Skor 5-1 olduktan sonra ne yapmamamız gerektiğini gördük. Oyuncularıma iyi bir ders olacaktır diye düşünüyorum. Ama yanlış tarafları onlarla konuşmayı tercih ederim. Bunun dışında ne istediğini bilen, uygulayan ve sonuca giden bir futbol ortaya koyduk” ifadesini kullandı. ‘Hak eden forma giyer’ Alman hoca, sözlerine şöyle devam etti: “Bir açıdan bakıldığında seyircinin büyük keyif aldığını tahmin edebiliyorum. O da atılan gollerin çokluğu. Şimdi düşünmemiz gereken bir Leverkusen maçı var. Şahsen, bu maçın ilk yarısında oynadığımız futbolu, o karşılaşmada da oynamamız gerektiğine inanıyorum. Lincoln’ün ilk 11’de olup olmayacağına idmanlardan sonra karar veririm. Formalar ortada, hak eden giyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|