![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 24 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3305
İtibar Gücü: 1437
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Eurovision şarkımız, biraz önce TRT’nin Tepebaşı Stüdyolarında gerçekleşen basın toplantısı ile tüm Türkiye’ye duyuruldu. Mor ve Ötesi‘nin mini konseri ile sunulan parçanın ismi Deli. Uzun süredir heyecanla beklenen ve 20 Mayıs’taki Eurovision yarı finalinde Türkiye’yi temsil edecek Eurovision 2008 şarkısının kamoyuna ilk kez sunulan canlı performansı için buyurun:
Mor ve Ötesi - Deli Şarkının Sözleri Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor direniyor direniyor Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Bir akıllı bir yarım deli Dört yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli bir ben deli Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Mor ve Ötesi‘ne 53. Eurovision Şarkı Yarışması‘nda eseri Deli ile başarılar diliyoruz. Bu yıl ilk kez uygulanacak iki yarı final bölümlü sistemde, 20 Mayıs’ta 1. yarı finalden geçip Eurovision 2008 finalinde Türkçe şarkıyla bayrağımızı dalgalandırma onurunu bize yaşatmaları dileğiyle.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|