![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A benim hayatım
Anlamsızdı herşey Anlatılmazdı yada Arkadaşının yanında Arkadaşının aşkıyla Arda Aslı Ali Arka arkaya sıralanmışcasına Aradaki mesafeleri tanımaksızcasına Avere herşey onlara Aşk nekadar basit ortama Alkolün etkisinde kalmışlar nede olsa Ay ışığının loşluğu altında Arkadaşlar bir arada Aşıktı arda aslıya Aslı ise aliye Ali ise alkole Akşamın karanlığına gizlenircesine Aykırı bir düzen içinde A’dan Z’ye çalan şarkılar Arabanın içinde Arka koltukta kimin eli kimin cebinde Akşamın karanlığında Arabalar dizilmişti sahile Arkadan gelen sesler içinde Al beni erit gözbebeklerinde Aşina herkez ortama Artık ayda kaybolmakta Aydınlık yüzünü gösterdi ortama Arabaların çalışmaya başlamasıyla Ağaçlar sallandı rüzgarla Ağaç yapraklarını bıraktı yollara Ayrılık vakti geldi Aşk saygısını yitirdi Az kaldı eve varmalarına Anahtarla kapıyı açtığında Ayılmaya başladı anında Aynada kendisine baktığında Alkolün etkisi kalmış damarlarında Attı kendini yatağına Arkaya dönüp baktığında Arda başka yatakta Aslı hemen yanında Aynadan görüyordu onlarıda Alev alev yanarcasına Ateşler çıkarcasına Arkadaşının yanında Arkadaşının aşkıyla A benim bahtiyar hayatımda Acayip bir yaşamdı buda Ah ahhh... Vedat Okkar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı çekmek
Acı çekmek ne zaman bitecek Eski sevgiliden dost olmaz güzelim Gönlüm kendine ne zaman gelecek Eski sevgiliden dost olmaz güzelim Düşlerim sokaklarda koşan cocukları Umutla beklerim yarınları Yarınlarımızda umut olsun diye Eski sevgiliyle dost olma güzelim . Vedat Okkar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı fatura
Geçtikçe yıllar Özler gelir hatıra Benlik artık seni anmaz Emin ol sana çıkar, bu acı fatura. Yoksul kalmış yüreğine Yardım eli uzanmasın Sen aşk üretim fukarası ALLAH seni bildiği gibi yapsın Kirli gömlek,pantalon herşeyi yaktım bugünle Sende yandın içinde Sakın gelme geriye Hadi yeni sevgiline Yeni sevgilin nasıl biri Umarım senin gibidir Armut düşer dibine Senin gibi desene Acıların bittimi şimdi söyle bana Yeni yılda çoğalır aman sakın unutma Sütten ağzın yanmamış Yakar senide birgün Ağzı süt kokanlardan Foyasıda çıkarmeydana Nasıl kandım gözlerine Sana son bir kelime İnsan oğlu çiğ süt emmiş Bunu sakın umutma... Vedat Okkar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acısız sevdalara hasrettir yüreği
İnsan bu dayanır herşeye, Acılarını yüreğinde saklar senlerce, Bir gün acılarıda gelip geçer, Hergün doğup batan güneş misali. Kanar yürek acılardan, Kanarda kimse bilemez sahibinden başka, Biten sevdaların ardından, Unutulan sevdalar üzerine söz veririz kendimize, Bir daha asla diye. Ne kadar asla desekte, İnsanız acıya mahkumuz, Ne acısız dururuz nede sevdasız, Çektiği acılarda bulur kendini, Hiç pes etmez yeni sevdalarda bulur dertlerini. Bir daha hüsran yaşar sevdasında, Yine içinde acısıyla kalır, Asla pes etmez, hep arar Taki aradığını bulduğu zaman, Herşeyi değişir, Çünkü insandır, Çünkü hayattır, Acısız sevdalara hasrettir yüreği... Vedat Okkar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adres
Yanıbaşımda bulutlar, Sanki bana birşeyler sorarlar, Öteki yanımda yıldızlar, Onlarda benim gibi yalnızlar. Nedensiz, niçinsiz canım sıkılıyor bugün, Oysaki güzel havayı içime çektim, Dışarıda sadece tektim, Allah'ım bir tek sana secde ettim. Mutlu olmak istiyorum artık, Gidin başımdan can sıkıntılarım, Nerede mutluluk hangi köşede, Ne güzel olurdu biri adresini söylese. Vedat Okkar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaç'ta olur elbet bir gün tahta
sana sölüyorum öle saf saf bakma yeşil dalların vardı ya hani bir ağaçtın kolların vardı canlı canlı nasılda kuruyuverdin birden hadi vur kafana ağaçta olur elbet bir dün tahta vur kafanı tahtaya Vedat Okkar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağır yaralı
İki kişiyi iyi bilirdim, Biri arkadaşım bildiğim, Ötekini arkadaşıma kurban verdiğim. Biri dostluğuyla hançerleyip yüreğimi Tanıdığım bir yabancı oldu şimdi, Öbürü umutlarının kulesinin altında ezdi beni Daha ilk duruşmada kalemi kıran hâkim gibi Dünyayı başıma yıkmışcasına, Bağrıma kurşunlar sıkmışcasına, Sanki bir savaştan çıkmışcasına, Bütün anılarım ağır yaralı. Vedat Okkar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al canımı razıyım öyle git
Kırmızı gülleri yoluna serdim Ben seni görünce kendimden geçtim Vedo derki; seni yürekten sevdim Gideceksen al canımı öyle git Hatasız kul olurmu söyle güzelim Ben senin yokluğunu bile özlerim Kalbimin atışı, gözümün nuru Gideceksen alcanımı öyle git Canımı almassan çıkmaz bu beden senden Ölsemde vazgeçemem ben senin gibi güzelden Gidersen bir gün bu elden Al canımı razıyım öyle git. Vedat Okkar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alacakaranlık bir gece
Alacakaranlık bir gece, Kelimeler bağzımda kaldı hece hece, Söylemek istedim *******ce, Söylemedim sabrettim senelerce. Şimdi sölemediğim sözlerin huzurunu yaşıyorum, Hayata neşe ile mutluk ile bakıyorum, Nedensiz aldatışların üstüne beton atıyorum, Gönlüme gelmesin bir daha üstüne basıyorum. Hayattın anlamı nedir bilmeli, Sevdiğin çiçekse dalında bitmeli, Uzaklardan okşamak bile sana yetmeli, Kokusu her zaman burnunda tütmeli. Çiçekler dalında güzeldir derler, Su'yu olmassa söyle ne ederler, Çiçeklere güzelliği verenler, Asıl sevgiyi hakaderler. Sende benim için çiçek gibiydin, Gül için dalından oluverdin, Gülün dikenini farketmedin, Soldun gül dibi sönüverdin. Susuz kaldın şimdi çırpınacaksın, Sevdiğin gül gibi yalvaracaksın, Beton attım üstünüze kalkamassın, Çünkü siz benim için zavallısınız. Vedat Okkar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamsız sevmeler
Anlamsız sevmeler içindeyim Yersiz ve zamansız, Bir güzel haller içindeyim Sensiz ve tek başıma. Bir garip aşk benimkisi, Gönlümden gelen bir karmaşıklık Gözlerimdeki hayal, Belkide dünyamdaki serap. Nedensiz sevmeler karmaşık duygular işte İçimde büyüyen çocuk, Ne kadar büyüyeceksin daha Ne kadar sevileceksin karşılıksız. Gülüşündeki tatlılık, İçimdeki huzur gibi, Sevinçli bakışların Yarınların tadı gibi, Belki bir gün, belkide hayat boyu Sevileceksin karşılıksız. Gönlümde olan bir şey zamanını bilemiyorum. Vedat Okkar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|