![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12090
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() IÇ PILAV
MALZEMELER 250gr kuzu veya tavuk ciğeri 2 su bardağı pirinç 1 adet orta boy soğan 5 çorba kaşığı çam fıstığı 3 yemek kaşığı kuş üzümü 3 yemek kaşığı margarin 1 adet kesme şeker 1 tatlı kaşığı yenibahar 1/2demet dereotu Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Kalın dipli bir tavada yağı eritin, fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() Pirinci ilave edip karıştırdıktan sonra su, tuz,kuşüzümü ve baharatları koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin ![]() Dereotu ile süslüyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|