|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
07-24-2009, 08:39 PM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Jun 2007
Nerden: İstanbul
Mesajlari: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Teşekkür Edilme: 143 Teşekkür Aldığı Konusu: 89
Üye No: 43266
Rep Power: 12047
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
Cinsiyet : Erkek
|
Kıymalı PirinÇli BÖrek
KıYMALı PIRINÇLI BÖREK
MALZEMELER 4 kişilik 1,5 su bardağı pirinç 3 adet yumurta 250 gr dana kıyması 1 adet orta boy soğan 1/2 demet maydanoz 2 çorba kaşığı tereyağı 50 gr kaşar peyniri rendesi 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un karabiber tuz HAZIRLANIŞI Pirinçleri haşlayın ancak lapa olmasınlar Bir tavada küçük küçük doğranmış soğanı ve kıymayı yağda kavurun Karabiber ve doğranmış maydanozu ekleyin Haşladığınız pirince 1 kaşık yağ, yumurta, tuz, karabiber ve unu karıştırın ve yağlanmış tepsiye pirincin yarısını döküp arasına kıymalı harcı koyun Pirincin diğer yarısını da en üste döşeyin ve kaşar peynir rendesini de serpin Kızgın fırında yaklaşık 15 dakika pişirin |
Bu Konudaki Online üyeler: 2 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 2) | |
|
|