|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
07-25-2009, 05:08 PM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Jun 2007
Nerden: İstanbul
Mesajlari: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Teşekkür Edilme: 143 Teşekkür Aldığı Konusu: 89
Üye No: 43266
Rep Power: 12047
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
Cinsiyet : Erkek
|
Kestaneli Pilav (6 Kişilik)
Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 250 gr Kestane, Tuz Yemeğin Tarifi Kestaneleri ıslatıp kenarlarına birer çentik atın 150 derece ısıdaki fırında 40 dakika kadar pişirin Böylece hem pişecek hem de kabukları kolayca soyulacaktır Kabuklarını soyduğunuz kestaneleri yağda soteleyin Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin 3 su bardağı et suyu ve tuzu ilave ederek pişirin Not: Dilerseniz pilava safran da ekleyebilirsiniz Tane tane pilav için Pilav piştikten sonra üzerine kağıt havlu veya gazete parçası örtüp tencerenin kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın __________________ |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|