![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() PENİSİNİ FIRÇA GİBİ KULLANARAK BAŞBAKANIN PORTRESİNİ YAPTI
![]() Avustralyalı bir ressam, penisini bir fırça gibi kullanarak Avustralya Başbakanı John Howard'ın portresini yaptı. Kısa yoldan şöhret kazanmak isteyen Queensland'li ressam Tim Patch, sadece başbakanı değil muhalefet liderini de resmetti. Avustralya'da yayımlanan 'The Sidney Morning Herald' gazetesinin haberine göre Patch, muhalefet lideri Kim Beazley'in de resmini yaptı. Sadece "aaah, ah" Her iki resmi de Perth'te düzenlenen Sexpo Fuarı'nda sergileyen Patch, ailesinin ve arkadaşlarının yeni resim tekniğini gördüklerinde oldukça şaşırdıklarını söyledi. Patch, etrafındakilerin tepkisini babasından verdiği örnekle anlattı: "Babam pek fazla etkilenmedi. Sadece başını salladı ve, 'aaah ah' dedi." Bayanlar beğendi Bir markette müşterilerin resimlerini yaparak para kazanan amatör ressam, "ama bir bayan arakadaşıma penisimle resim yapabildiğimi söylediğimde çok etkilendi. Ben de dünyaya duyurmaya karar verdim" dedi. Patch, daha sonra penisiyle yaptığı resimleri galerilere göndermeye başladı: "Sexpo'da sergileyene kadar kimse o resimleri nasıl yaptığımı sormadı. Şimdi ise bayılıyorlar." MİLLİYET
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ay alam ya salak adam hobico fırca neyıne yetmemıs yaa yanı ıcımde kı resım askı bıttı yaa olamaz bole bıseyy
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rüşvetçi başbakanın koltuğuna el kondu | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 03-18-2009 07:20 PM |
Televizyoncu başbakanın sonu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-09-2008 06:11 PM |
+16 penisiyle otobüs cekti. | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-19-2007 07:07 PM |
Başbakanın Yaptığı Doğru Mu? | Serhatbeyy | Eskiler (Arşiv) | 22 | 05-09-2006 03:02 AM |
piyanoyu penisiyle calan adamlar +18 | olfir | Adult eski arşiv | 2 | 04-24-2006 12:57 PM |