![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1790
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() dün gece
bir kadın düştü yakamdan üçüncü kadehimin içine. yaralı,üzgün ve sarhoştu iyice umut can çekişirken göz bebeklerin de inançsız bir yakarışla bakıyordu yüzüme çıkarıp aldım boğulmasın diye birlikte yürüdük sahilde baştan kaybedilmiş bir savaşın yenik kahramanıydı. akıntıya kürek çekmekten yorgun aç, susuz, yaralıydı çözümsüz dü teninde ki bilmece kendini yakamdan aşağı neden attığını anladım dinleyince. ayaklarımız suda / kıyıya paralel yürürken enine ağladım onun için./ ağladım kaderine. göz yaşlarımda ki tuz kör gecenin buz gibi ayazınla birleşince kristal bir hançer halinde düştü elime. sadece acıları son bulsun diye yüzlerce kere elimde ki hançeri sapladım bedenine. yıkıldı yere o artık yaşamıyor bende o kadınlardan bir sürü var diyeceğim ama bende de kalmadı nesilleri tükendi iyice bundan böyle ölümcül sevdaları asmadan yüreğine yaşayıp giden esmer, sarı, kumral onlarca peruğun içinde olabildiğince sahte ruhsuz ve duygusuz bir kaç yankie ile kalan zamanda idare edip gideceğiz işte. zaten hayat dediğin ne ki? .. boş bir sahne Mine Özdemirtaş
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4403
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() saol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() saoll
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2065
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
|
![]() eline yüregine saglık.anlayan için neler anlatıyor bu şiir.Yazanın yüregine saglık.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Otobüsün çarptığı kadın öldü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2008 10:04 AM |
Eşekten düşen hamile kadın öldü | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-30-2008 03:57 PM |
Bir Travesti Öldü Bir Gece Kaldırımda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-18-2008 05:54 PM |
BiR KaDıN ÖLdÜ DüN GeCe | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-21-2006 05:24 PM |
Bir Kadın Öldü Dün Gece..... | Jim_Morrison | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-02-2006 12:01 AM |