![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() http://www.amnesty.org.tr/filcocukpetition.php3
LÜTFEN BU DİLEKÇEYİ DOLDURALIM ARKADAŞLAR... ÇOCUKLAR ÖLMESİN,ŞEKER DE YİYEBİLSİNLER XXXXXXÖNEMLİ NOT: KİŞİSEL YARGIM SİZE VERDİĞİM BU LİNKTE İSRAİL VE FİLİSTİN BAŞBAKANLARINA AYRI AYRI DİLEKÇE GÖNDERİLEBİLECEK LİNK DE VAR...XXXXXXXXXX XXXXXXİNSAN KASABI OLAN İSRAİL BAŞBAKANI ARIESL SHARON'A GÖNDERMENİZİ TEMENNİ EDERİM...XXXXXXXXXX
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1593
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() ben gönderdim imzayıda okeyledim konu için teşekkürler
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
|
![]() waLLa heLaL oLsun kankaLar ßen sizden ßiraz duyarLıLık ßekLerdim .. ama nasip kısmet değiLmiş yinede teşekkürler olsun ..!!:frown:
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() tşklerrr
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
küresel harmonikler arkadaşlar l=10 ' a kadar tam tablo | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 02:26 AM |
Çocuklar hiç bu kadar masum olamazdı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 09:13 AM |
Resim %100 Gerçek Arkadaşlar Bir Şimşeği Hiç Bu KAdar NEt Görmedim | MyTBuSTeR | Eskiler (Arşiv) | 9 | 07-18-2007 11:16 AM |
ArkadaŞlar Bu Motorlar Araba Kadar Pahali Ve Bunlar Çok GÜzel | ultraslan_onur | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-21-2006 02:28 PM |
Haydi arkadaşlar Çarşı'ya destek | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-04-2006 10:31 AM |