![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yine bir akşamüstü, güneş yine batarken
Martılar havalandı, deniz seni kokuyor Ben gene aynı âşık, kalbim aynı atarken Akşamın tüm renkleri, sanki seni dokuyor! Birazdan gece olur, hüzün beni kucaklar Yüreğim alev alır, gene aynı sıcaklar Uykunun ortasında, kâbus düşü bıçaklar Her gece o saatte, düşten kanlar akıyor! Uyanır kâbuslardan, yıldızları toplarım Onların ışığıyla, gözyaşımı saklarım Ara sıra göz ucu, pencereni yoklarım Heyhat ki gözlerim hep, bir boşluğa bakıyor! Bir zaman göz göze biz, sahilde koklaşırken Gerçekle düş arası, kuytuda saklaşırken İçtiğimiz her meyde dudaklar yoklaşırken Şimdi o dudaklarda hangi şimşek çakıyor! Terkedilmiş aşığın, bitmez derler gecesi Yazdığı şiirlerin, hüzün kokar hecesi Karşılıksız sevdayla heder olmuş nicesi Hasret denilen yılan, her gün beni sokuyor! Senden sonra yüreğim, tarifsiz acı doldu Bırakıp gittiğin gün, içimde güller soldu Bu aşkın mahkûmluğu, benim boynuma kaldı Aşk denilen cendere boğazımı sıkıyor Mecnunu çöle atan, bülbülü lal bildiren Yusuf’u kuyu zindan, Ferhat’a dağ deldiren Kerem’in gözlerini ateş ile solduran Hasretin cehennemi, şimdi beni yakıyor?
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2101
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1936
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Tesekkür ederim güzel paylasim.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kız camda "şimdi siz beni *ikiceksiniz ya sonra da ben sizi *ikicem" diyor+Caps | electronics26 | Türk Gizli Çekim | 3 | 05-23-2009 05:43 PM |
kız camda "şimdi siz beni *ikiceksiniz ya sonra da ben sizi *ikicem" diyor | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 02-19-2009 01:19 PM |
( Bu gün yine hiç yüz vermedin sen bana , Başlatma beni şimdi hem güneşe | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2008 01:44 PM |
Şimdi uyu rüyanda güzel şeyler gör mesala beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 04:51 PM |
Şimdi Gör Beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 05:21 PM |