![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1506
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Gidiyorsun... Mutluluklarımızın, uzun çizgiler arasında bağ oluşturan minik noktalar olduğunu unutmuşcasına, çizgilerimdeki tüm minik noktalarımı senin çizgilerine dizmeye çalıştığımı görmeyerek, görmezden gelerek, görmek istemeyerek, senin “mutsuz” geçirdiğin bir gün için hayatımda ki tüm günlerimi vereceğimi bilmezden gelerek, “mutsuzum” diyerek, “mutluluğumu” alıp, gidiyorsun. Gidiyorsun... Nefes alamıyorum. Boğazım acıyor. Genzim yanıyor. Göz kapaklarımı kapatamıyorum, ellerim yaşlarımı silecek güçte değil. Nefes alamıyorum. Hayatta “tek kalır” dediğin yolda, tek yönlü biletinle,en ufak bir kararsızlık olmadan adımlarında, ceplerine umutlarımı koyup, ellerime keşkelerini sıkıştırıp, kendine ait “acınla”,bana “bizim” acımızı bırakıp, gidiyorsun. Gidiyorsun... Yüreğinin getirdiği yoldan gelmiştin bana, aklının gösterdiği yol ile gidiyorsun benden.. Seni sardığımda vücudunu kaplayan huzurla daldığın derin uykudan, zihninin acımasız kabuslarıyla sıçrayıp,“şans bitti” diyerek, gidiyorsun. Gidiyorsun... Susun artık keşkeler, bitmesini istediğiniz umutlar bitti, ayrılsın dediğiniz yollar ayrıldı. Susun artık keşkeler,“O” sizi işitmez artık, Doğma aşkımızın şahidi dolunay, dava düştü.. Gitmelerin üstünü çizdiğim halde gene de..Gidiyorsun!... Hoş-ça-kal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() Buldun benim gibi dertli adamı yükleniosun daha beter
![]() Saol paylaşım için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1594
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım için saqoll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özgü Namal üstünü değiştiriyor (hanımın çiftliği) | kasif76 | Türk Ünlüler | 1 | 10-07-2009 06:16 PM |
DİSK 'Askeri Yargı'nın üstünü çizdi | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 06-02-2009 06:19 PM |
Peygamberlerin en üstünü | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 07:34 PM |
Üstünü Örtmem/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 10:18 AM |
Şşşşt! Sessiz Olun... Üstünü Değiştiriyor... | i_lkay | Adult eski arşiv | 20 | 07-11-2006 02:02 PM |