![]() |
|
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 21 Times in 9 Posts
Üye No: 2110
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 1060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hoşgeldiniz efendim, buyrun ne alırdınız?
+bana bi hamburger.. -hemmen geli.. +yalnız daha bitmedi.. -buyrun dinliyorum. +benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun.. az pişmiş olan altta olsun.. ketçabı az mayonezi bol olsun.. yalnız hamburgerin ortasında mayonez olmasın, kenarlara yayın onu.. ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler.. ha unutmadan ne olacak bu fenerbahçenin hali?!.. -..temporarily unavailable.. please try again later.. -hoşgeldiniz, ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim. -o zaman bir light cola alıyım. -?! - buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur -..... - HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız.. + Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geLdik buraya -buyrun efenim ojgeldiniz.ne arzu edersiniz +sıcak süt var mı? -efet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz G : ne alırdınız m : ne vardı g : aclı adana , urfa kepab m : acılı antalya yok mu ? g : ..... +Neden menüler de hep tatlı çeşitleri var? -Çünkü, burası bir pastane +İyi o zaman sen bana bi menemen getir +Bundan var mı? -Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var.. +Ya bu -Var.. +.... -Var +... -Var +... -Var + O zaman şundan getir.. -Ondan maalsef kalmadı.. +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq.. G:Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz? M:yiycek bişiler istiorum G:ne gibi bişiler isterdiniz M:karnımı doyuran bişiler G:tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim.Doyurucudur. M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G:yanlıs anladınız efendim ben sadece.... M:kesss iki lokma bişi yiycektik içine ..ıctın vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G:tabi efendim.Ne içersiniz? M:soguk olsun..Böle ferahlayabilecegim bişiler G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim M:senden kola istedigimi hatırlamıyorum.Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim :biggrin::biggrin: :biggrin:
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 74 Thanked 11 Times in 6 Posts
Üye No: 13688
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() puhahaha komikmiş
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4404
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hehe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2458
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3940
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alın Sİze KÜÇÜk Mİnor Hİlelerİ Ve Taktİklerİ | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-25-2007 10:30 PM |
Sahurda tartıştığı garsonu öldürdü / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2006 12:44 PM |