![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ağlamak istiyorum, yokluğuna bu gece..
Ağlamak istiyorum, geçen güzel günlerimize.. Kurumuş dudaklarım, suya hasret misali.. Ayrılan sevdalılar, kavuşamayanlar için.. Ağlamak istiyorum. Gözü yaştan kurumayanlar için.. Unutulmuşlar, terk edilmişler için.. Bir daha asla geri dönmeyenler için.. Dönüp de bulamayanlar için.. Senin için, aşkımız için.. Herkes için, manalı bakışların için.. Bu gece bardaktan boşanırcasına.. Ölürcesine, ağlamak istiyorum.. Yağan yağmurların yerine ağlamak istiyorum.. Göz yaşlarımla ırmaklar çağlasın.. Göz yaşlarımdan okyanuslar kabarsın.. Bu gece ağlamak istiyorum.. Gökyüzüne baktığında, göz yaşlarımla ıslanasın diye.. Bu gece ağlamak istiyorum.. Sana olan özlemlerim bitsin diye.. Hasretim sönsün diye.. Bu gece ağlamak istiyorum.. Sevenler kavuşsun diye.. Bu gece ağlamak istiyorum.. Yanımda yoksun diye... Ah deli kız ağlamak istiyorum, sen duyasın diye.. Taş kalbin yumuşasın diye.. Benim olmayacağına.. hiç olmamışlığına... Hiç kavuşamayacağımıza, ağlamak istiyorum... Kaderime, hüzünlerime, ağlamak istiyorum.. Bulutlar misali, göz pınarlarım kurumasın diye Bu gece ağlamak istiyorum.. Yalancı sevdalara, elvedalara.. Ağlamak istiyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylasım ıcın cokkkkksaol
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eyvallah Bunu Şİİrsever Bi Dostuma Okutcam Emeinim Sevcek Guzelmis
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hatun zikilmekten ağlamak istiyorum diyor yepyeni | kasif76 | Türk Video | 0 | 07-15-2009 01:31 PM |
( bir el istiyorum sadece beni saran, bir göz istiyorum ayni camdan içeri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:53 PM |
Ağlamak Zor | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 09:45 PM |
Ağlamak mı? | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 09:44 PM |
Ağlamak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 02:11 PM |