![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1782
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DEIVID DE SOUZA'YA SÜRPRİZ ENGEL!..
Çarşamba, 30 Ağustos 2006 Fenerbahçe'de Luciano şoku!.. Yarın yeni transfer Deivid de Souza ile sözleşme imzalamayı planlayan Sarı-Lacivertli yönetim, Luciano'nun transfer görüşmesi yaptığı Villarreal ile anlaşamaması üzerine eli kolu bağlandı ve imza törenini mecburen ertelemek zorunda kaldı!.. Fenerbahçe de iki sezon başarılı maçlar çıkartan Luciano sakatlığını belirtmeden İspanya’nın Villarreal takımı ile sözleşme imzalamak istedi. Fenerbahçe’ye ve medyaya "İsviçre’ye sakatlığımı tedavi etmek için gidiyorum" açıklaması yapan Brezilyalı savunma oyuncusu Luciano’nun 3 günden beri Valencia da bir otelde beklediği öğrenildi. Villarreal kulübüne "Sakatlığım yok ve bonservisim elimde" açıklaması yaparak transfer olmak isteyen Luciano, İspanyol kulübünün 2 saat süren sağlık kontrolünden sakat çıktı. Bu durum karşısında şaşkınlığını atamayan Villarreal kulübü, Luciano ile sağlık kontrolü öncesi her konuda anlaştıklarını ancak bu futbolcunun ve menajerlerinin sakatlığını gizlediklerini belirtti. Yalanı ortaya çıkan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe yönetiminden fazladan para almak için masaya oturacak. Yarın imza atması ertelenen Deivid De Souza beklemeye alındı. Yönetim önce Luciano ile yarın masaya oturacak ve anlaşmanın yollarını arayacak. Sözleşmeyi fesh ederse Deivid'e resmi sözleşme yaptırılacak. Sorun çıkarsa Deivid alınamayacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Formatlıkcd - Sürpriz :) Sade & Reklamsız Bir Xp, Güncel+Sata+Az Tema & SÜRPRİZ ÖZELL | Author41 | Windows işletim sistemleri | 2 | 05-27-2010 07:48 PM |
SÜrprİz SiĞinmaci | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 09:43 AM |
Engel mutluluğa engel değil | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-31-2008 07:18 PM |
100 Metrede BÜyÜk SÜrprİz | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2007 06:46 PM |
FenerbahÇe'den SÜrprİz Transfer!.. | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-29-2006 08:26 PM |