![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bakınız arkadaşlar ogamede adamın biri aileme küfür etti...bende şikayetçi oldum..ama adam ceza filan almadı uzun bir süre..şikayet ettim...oplara bildirdim....mail attım...oplara da üst yöneticilere de ....ama cevap alamadım......
...bunun üzerine ben de adama " KAPA ÇENENİ....lan KAZMA herif" dedim...sırf bu sölediğim kelimeler görülmüş orda ki...beni oyundan attılar ceza olarak...açıklama olarak da; sen adamın anasına nasıl küfredersin dediler,,,,,İSPAT ETSİNLER... bende İSPATLAR var... kayıtlarım da, jpg şeklinde dosyalarım da duruyor..... ogame forum sitesinde konuyu defalarca dile getirmeye ve yardım istemeye çalıştım...ancak her seferinde ya açtığım konuyu kilitleriler/sildiler....yada bana ban + İP ban attılar.... kardeşim....madem kapatacaksin...en ufak söze taamülün yok...madem öle sabah akşam otur bilgisayarinin basinda ve kontrol et kim ne demis...neden demis die...piyasada yoksun..millet ana avrat kalaylıyor..çileden çıkarıyor milleti...sona da küfür yiyen vatandas senin keyfini bekleyecek de sen giricen de kontrol edecen de ceza verecen.....ooohoooo....ölme eşşeğim ölme...kardeşim bi işi yapacaksan adam gibi düzgün yapacaksın.....ya hiç yapma...bırak millet kendi versin cezalarını.....yada dogru düzgün adam gibi , haklıyı haksızı ayırt ederek ceza ver..... Sanırım oyun içinde birilerine küfür etmek serbest...ama argo konuşmak yasak.... sizce de öyle değil mi?...sizce de haksızmıyım?.... aşağıda sitede (o site içinde ogamenin forum sitesi) benimle dalga geçenlerin yazdığı yazıları yayınlayacağım.... yorumu sizlere bırakıyorum ( tabiki bu konuşmalar bana cevap fırsatı verilmeden yani ben banlandıktan sonra yapılıyor). işte yazılar; MENZİL Hafif avcı [24.12.2007]; bıkmıyor usanmıyor ıllede gulben ergen dıyor... durduramazsın benı... susturamazsın benı.. ben kotuyum sen ıyımı..? kardes gıt yat bıraz yada dus felan al yazık ettın kendıne harap oluyorsun bak psıkolojın bozulacak dıcem ama sende saglam tarafı kalmamıs neresı bozulsunkı... gececi16 [24.12.2007]; Kruvazör menzil abi bunun susçağı yok he kardeşim he konuş sen bırakalım kendi haline haa bu arada ben BAR1S ![]() MENZİL Hafif avcı [24.12.2007]; ya naparsın barıs kardes bızde gececıyız uyku yok fıloyu beklıyorum av saatı tam artık yavas yavas acemılıgımıde atmaya basladım hersey ıyı hosda bu arkadas ılla konu acacagım dıyor baslık acacagım dıyor tum derdı bumu arkadasın eger buysa ben neyse ılgıleneyım yapalım kardese guzel bır sıte doya doya yazsın konu acsın olmazmı..? yazık yaa sınırlerı harap olmus etrafınada zarar verır bu ALLAH(c.c.) MUHAFAZA muslum felanda dınlıyordur bu sımdı baksana adam saplanmıs kalmıs goodfellow Bombardıman gemisi [24.12.2007]; Adamda takıntı olmuş bu oyun. Boşverin. hehe deyin. Laflarına da inanmayın, MULTİCİ çünkü o. Yalancı ve küfürbaz olması cabası. Bu adamı banlaya banlaya bitiremediler. Habire hesap alıp geliyor. Allahından bulsun. Vaktimizi çalıyor. -Driant [05.09.2006] Casus sondası ; Yok be eğlenmeye başladım ben cool Yazık ya trajikomik MENZİL [05.09.2006] Hafif avcı OGAME den bulmus bulacagını zaten smile yazık bu arkadasa tedavıde cok gec artık nuspet sonuc kesınlıkle alamazlar... arkadasım bırak sen hayatını yasa bu OGAME senlık degıl ben anladım bunu -Driant [05.09.2006] Casus sondası Keşke küçükken daha fazla pokemon izleseydim Fransız kaldım muhabbete Sarı bi fare (pikaçu galiba) bi de şapkalı bi velet. Onları biliyorum bi tek. O bilgi de Pokeİmam'dan geliyor... Neyse AnkA [05.09.2006] Züpper Moderatör Alıntı: ORiJiNAL YAZARI : sonsuzceza yalnız mod arkadaslar gercekten herseyi kitliyorsunuz her yer kilit doldu lutfen biraz daha dikkat li olun herseye kilit vurulmaz yetti artık Keyiften kitlemiyoruz her bölümün kuralları ve forumunda genel kuralları var bunlara uyan bir başlık kesinlikle kilitlenemez. Dikkatli olun diyorsunuz sağolun ama 1 yıldır bu forumda gerek mod gerekse smod olarak bulunuyorum artık sizde bizlerin tecrübelerine güvenmeye çalışın bir nebze de olsa... o forumdaki oplara soplara yöneticilere..........burdan saygılarımı gönderiyorum...adam başlık açmıyor...şikayetler ve istekler diye bir bölüm....veyahutta ona benzer bir bölüm açmıyor...sonrada diyor ki; kardeşim sen yanlış yere anlamsız konu açmışsın hadi kilit...yahu diyorum..yeniyim forumda..kardeş yol gözster...doğru yere sen taşı...yok diyor...kilitli....ısrar ediyorsun...bu seferde sana ban atıyor...başka isimle tekrar gelip tekrar aynı konuyu açıyorsun...bu sefer de İP BAN..... bu bir sorudur + yardım talebidir.. bu ogame forum sitesinde okadar çok sebebsiz yere atılan üye varki...çok yakında forum yöneticileri kendi kendilerine at koşturucaklar, birbirlerine BAN atıp kovmaya başlıyacaklar buyrun merak edenler için ogameforumda ban yiyen,ceza alan,atılan üyelerin isim listesi; Görüyormusunuz sayı ne kadar fazla?...sıra hızla size doğru geliyor...pek yakında sizler kendi adınızı bu listede görürseniz hiç şaşırmayınız. http://board.ogame.com.tr/warn.php yukardaki link kendi resmi siteleridir...bu utanç tablosunu gene kendi forumlarında yayınlamaktanda utanmıyorlar bunlar Arkadaşlar lütfen; bu konu kapanmadan..başlık silinmeden önce copy yaparak aynen benim gibi burda..forum içinde bu başlığın açıldığı yerde benim yazdıklarımın aynısını yazınız...banlanırsınız atılırsınız...ama hepimizi mi atacaklar bunlar burdan?..allahaşkına korkmayın...bakın 1 haftadır ben atılıyorum da ne oluyor?...Her geçen gün...her atıldığımda...DAHA GÜÇLÜ olarak geri geliyorum...Her geçen gün bana hak verenlerin sayısı çoğalıyor...zaten başlığımı da silme sebebleri bu...bizlerin organize olmasından korkuyor ve çekiniyorlar....kimsenin olmadığı..hiç bir üyesi olmayan foruma forum denemez ...korktukları bu...benim gibi diğer üylerinin de sorular sormaya başlamasından korkuyorlar...korkmayın sizler arkadaşlar...sorun sorularınızı... Bazı arkadaşlar diyor ki; biraz daha özet yazsaydın....Arkadaşlar..yaşanan olaylar o denli karmaşık ve o denli çok ki.... en fazla bukadar kısa ve özet şeklinde olabiliyor...lütfen tamamını okuyunuz. Herkez diyor ki...konuyu yanlış yere açıyorsun...arkadaşlar yapmayın allah aşkına..bu konu burdan başka nereye açılır?... bu forumda sanki "genel tartışma & şikayetler & oyuncular arası iletişim" veyahutta ona benzer bir başlık mı var?...Efendim allahın akıl fikir vermesini temenni ettiğim oplar ve yöneticiler diyorlarki; "kardeşim git herhangi bir evrende savaşlar veya takas veya oyuncular arası tartışma bölümüne aç konuyu" diyorlar...arkadaşlar sorarım size; o söyledikleri yerde kaç kişinin yazmaya hakkı var?...forumda nedeni anlaşaılamayacak bir biçimde bazı bölümlere oyuncuların yazı yazabilmeleri için belli bir süre beklemeleri gerekmekte...ee kardeşim..yeni üye olmuş ve bu konularda bilgi sahibi olmak ve yazı yazmak isteyen arkadaşlar nasıl yazacaklar orda?..nasıl dile getirecekler sorunlarını?... allahın akıl fikir vermesini temenni ettiğim(sayın op ve yöneticilere göre bu bir hakaret değil bir temennidir.adamın biri bana böyle dediğinde neden ona ceza vermiyorsunuz diye sormuştum ve bana bu bir hakaret değil temennidir diye cevap vermişlerdi) oplar ve yöneticilere seslenmiyorum..sanırım anlaşılıyordur... Bu arada her halta maydanoz olan, patlak dondan fırlar gibi her yazı ve başlığın altından çıkıp bilgisiz ve okuma özürlü olduğu halde herkeze laf yetiştirmeye çalışan,milletin yazdıklarına ilk cevap yazmaya can atan, milletin yazdıkları ile futursuca dalga geçen, aklına estiği gibi davranıp ona buna mesnetsiz suç isnat etmeye çalışan,hakaret eden ama buna rağmen op yalakalığı sayesinde ceza almayan, aklınca forumun bekçiliğini yaparak oplara yaranmaya çalışan, allahın akıl fikir vermesini dilediğim drilantmıdır-driantmıdır ne halt ise...sana da seslenmiyorum..gelip de burda gene ahkam kesmeye, bilgisizlik ve okuma özürlülüğünü göstermene gerek yok. op yalakası seni (ispatı basit..açın herhangi bir başlığı..orda bu adamın muhakak bir yazısı vardır.) sizlere soruyor ve aynı zamanda sizlerden rica ediyorum buradaki bulunan üye arkadaşlar; ...doğru ile yanlışı, haklı ile haksızı ayrt edebileceğinize inanıyorum...uzun zamandır forumda yöneticilere bazı sorular yöneltiyorum...haklı olduğum ve hakaret etmediğim ve yanlış bir şey de yapmadığım halde...hakaret dolu yazılar yazarak forumdan atılması gereken şahısların yerine, doğruları söyleyen beni banlayıp konularımı kitleyip yada tamamen silip, sorularımı da cevapsız bırakıyorlar....forumdaki yazılarımı görmüş olmalısınız..öyle değil mi?.lütfen destek olun ve bu forum içinde her türlü fikre ve düşünceye saygılı olunması gerektiği hususunda bana destek olun..yarın siz haksızlığa uğrarsanız eğer..sığınacak bir kapınız olsun... bu forum içinde haksızlığa uğrayan/uğradığını düşünen oyuncuların/forum üyelerinin fikir alışverşinde bulunabileceği, düşüncelerini özgürce dile getirebileceği, uğradığı haksızlığı anlatmaya çalıştığı zaman forumdan kovulmaması ve rahatca anlatabilmesi için muhakkak yardım&sorular başlığının altında yer alacak şekilde bir "şikayet&tartışmalar " başlığı olmalı....değil mi sayın üye arkadaşlar???? ceza almama ve ban yememe sebeb olan yazılarım; sayın op ve yöneticiler; sizler her ne kadar daha öncede yaptığınız gibi bana gene hakaret edecek de olsanız, ben taleplerimi ve sorularımı dile getirmeye ve sormaya devam edeceğim...niçin forumda bir şikayet ve tartışma bölümü yok?...Bir forumu forum yapan üyelerinin yazacakları ve üyelerinin sahip olduğu fikirleri ve düşünceleri başkaları ile paylaşmasıdır....bir forumu forum yapan budur.... forumun sözlük anlamına bakınız... yada zahmet etmeyiniz ben size yazayım Forum= 1 . Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan. 2 . Toplu tartışma. 3 . Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı. 4 . mecaz Tartışma alanı: "Basın, uygar ulusların forumudur."- . kafadan atmasyon yapmadım...buyrun link size..gidin bakın Forum Türkçe anlamı : http://www.tdk.gov.tr/tdksozluk/sozb...um&submit1=Ara gördünüz mü sayın opum...forum ne demekmiş....okuyun ve öğrenin..... tartışma alanı diyor dimi?....ee siz burda tartışmamıza izin veriyormusunuz???...hayır verniyorsunuz...onun yerine banlamayı tercih ediyorsunuz....ee peki ozaman sizin bu sitenize nasıl olurda forum sayfası denebilir?....ogame hakkında tartışamayacaksak fikir beyan edemeyeceksek...şikayet edemeyeceksek...şikayetlerimizi paylaşamayacaksak...buraya nasıl olurda ogameforum sitesi diyebilirsiniz? küçük bir not: Gördüğünüz gibi gene sizlere hakaret etmedim...etmem de...o yapıda birisi değilim....siz her ne kadar bana hakaret etseniz de ben bunu yapmam.... İşte sevgili arkadaşlar..bunlar için atıldım ve ban yedim...gördüğünüz gibi farklı fikirlere asla ve asla tahammülleri yok...haksızlığa uğradıysan yapacak hiç bişeyin yok...hiç bir şekilde sizlerin bu forumda bu tipde konuları dile getirmenize izin yok..vermiyorlar...öyle değil mi arkadaşlarım? Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 17 Times in 5 Posts
Üye No: 22168
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hepsini okuyamadım ama haklısın sürekli oluyor böyle şeyler insanların emeğini kolayca gasp edebiliyorlar.(kaçıncı evrendesin) ben 7.evrende oynuyorum ama artık sıkıldım 1 aydır tatilde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 101 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 16080
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ewet sana katılıyorum cok haksızlık var oyunda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bunun gibi daha neler neler...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
adult ta yapılan yalnışlıklar | jockeя | Adult eski arşiv | 11 | 02-15-2009 03:41 PM |
Arkadaslar Ogamede 35. Evren Wolfs İttİfagi Acilmistir. | yunusahmet | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2007 03:03 PM |
tüy ile yapılan sanat.. | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 8 | 10-04-2006 05:27 AM |
milliyetçilik ile yapılan yaratıcılık | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-17-2006 03:58 PM |