![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1781
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ZİCO "ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI"
Fenerbahçe, UEFA Kupası birinci turu ilk maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldiği Randers'ı zorda olsa mağlup ederken, Teknik Direktör Zico önemli olan şeyin kazanmak olduğunu söyledi.. İşte Zico'nun açıklamaları; "Maçtan önce bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Kazanmak için sahaya çıktık. Futbolda her zaman riskler vardır. Burada aldığımız galibiyet bizim için önemliydi.." "Futbolda her zaman hatalar olur. Her takım gol yiyebilir. Duran topları antrenmanda çalışmamıza rağmen gol yedik. Rakibimizi kutlamak gerekir bu hatamızı değerlendirdiler. Ama futbol hatalar oyunu ve önemli olan bizim için kazanmaktı.." "Bir futbolcumuz oynamayacağı zaman biz diğer oyuncularımızı düşünüyoruz. Appiah ve Ümit'in yerine başka arkadaşlarımız oynadı. Onları değerlendirdik. Bugün söyleyebiliriz ki ; Devied ve Kezman iyi bir performans gösterdiler. Zaten attığımız golde ikisinin paslaşmasından geldi. Devied daha fazla hazır olacak. Oyuncularımızın performanslarından memnunum." "Tabi ileriki maçlar hakkında yorum yapmak doğru değil. Bizim kafamız şu anda tamamen Sivasspor maçında. Her kıtanın her bölgenin kendine özgü stili vardır. Ben gittiğim takımlarda oyuncularıma kendi düşündüğümü aktarıyorum. Benim futbolu nasıl sevdiğimi görüyorlar ve ben onlara kendi felsefemi iletiyorum. Diğer takımlar yada kıtalarda nasıl futbol oynandığı beni ilgilendirmiyor.." "UEFA Kupası'nı almak için sonuna kadar savaşacağız. Zaten Fenerbahçe gibi bir takımdan başka bir şey beklenemez. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve UEFA Kupası'nı kazanmanın dışında bir düşüncesi olamaz. Ligi'de kazanmak istiyoruz ve bunun için adım adım gidiyoruz.. Önümüzde Randers maçı var ve önce Randers'ı geçmeliyiz.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4403
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() saol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 99 Thanked 11 Times in 6 Posts
Üye No: 4986
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bırak zico bu aykları şu takıma fark atmalıydık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1591
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1825
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() takım daha ısınmadı kankalar... Defansın göbeği full değişti... Sabırlı olalım....
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"zİco Adaletlİ Bİr Teknİk Adam" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 10:35 PM |
"sezonun En Önemlİ MaÇi" 13.08.2007 | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 08:06 AM |
Sunter: "Önemli olan ligi zirvede tamamlamak" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-08-2006 04:51 PM |
ZİCO: "Turu Geçecek Gücümüz Var" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-10-2006 05:22 PM |
Erzİk: "aurelio Önemlİ Bİr Firsat!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-03-2006 11:01 PM |