![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2068
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sevmekmi.. sevilmekmi... titremekmi
Yok.. yok istemiyorum artik Istemiyorum.. Birzamanlar cok sevdim birisini Biraz da olsun seviliyorum saniyordum Ama tek yonlu sevda Cikmaz yola girmek mis Benim yaptigim Artik sevmek istemiyorum Ne birini dusunup hayel kurmak Ne de onun icin yasamak Ben birdaha sevmek istemiyorum.. Bir aksam ustu ayrildik O ..sagdaki sokaga dogru gitti Ben ise o nalet olasi sokakta tek basima kaldim Titreyen sozleri.. biraz huzun ama bitti deyisi Daha halen aklimda Sanki kulagimda bir duzeni bozuk beste gibi Dolanip duruyordu Elveda ......... buraya kadarmis deyisi Beynimde dolasip duruyordu.. Bak yine gozlerim dolmaya basladi Bak yine icerimde poyrazlar esmeye basladi Bak yine yuregim uzgun yuregim buruk yuregim yorgun Ve yine o nalet olan elveda sozleri Yok artik sevmek istemiyorum... istemiyorum.. Ben birdaha Sevmek istemiyorum Ne yildizlara bakip hayel kurmak Nede geceleri onun hayaliyle yasamak Nede gulleri koklayinca onu koklamis gibi olmak Yok ben birdaha sevmek istemiyorum.. Iste o aksam beni benden alip gitmesi Bu duruma dusmem onun eseri Lanet yagdirsamda bir sey varkedermi Yalvarmak hayir ...varkedermi yalvarsam Yoluna dunyami sersem sanki geri gelirmi Iste o aksam ben martilara kustum Artik tadi yok sahillerin denize bile kuskunum Ben o aksam ben beni kaybettim Ben ben degilim artik Geride bir bos beden kaldi Onun biraktigi aci keder yanlizligim artik yasama sevincim kalmadi Dedimya ben birdaha sevmek istemiyorum Sevenler mutlu olsun Insallah ama ask bana uzak olsun Ben birdaha sevmek istemiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Güzel şiir teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir yaş günü daha,vede birdaha, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2008 08:32 PM |
işinizden şikayetçimisiniz. birdaha düşünün | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 12 | 11-15-2006 05:55 PM |
olmadi birdaha (+18) | hircinbey | Eskiler (Arşiv) | 8 | 06-02-2006 11:28 PM |
Sevmek Değil Güzel Olan, En güzeli Seni Sevmek. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-26-2006 10:19 PM |
Sevmek AŞkin Kendİsİ Olmaktir.......pekİ Sevmek ? | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-08-2006 10:56 PM |