![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Yokluğundan dem vurup, Yine hasretinle cedelleştiğim, gecenin üstüme çöktüğü bir ân Zifiri karanlıklarda neyi ariyorsa gözlerim?.. Ciğerlerimi kavuran, Sînemi parçalayan bu illet Çürüttü artik beni Hümeyrâ Fakat yüreğim, Neden hâlâ bedenimi ayakta tutmaya ısrâr ediyor?.. Oysa bu güne kadar; İstenilmediğim yeri ânında terkeden ben Yüzüme kapatılan kapılari bir daha tıkırdatmayan ben Arşınladığım yollara sed çekildiğinde, Aslâ ikinci bir kez aşındırmayan ben Ne oldu da böyle oldum Hümeyrâ?.. Hayâlin gözümün önünden şerit olup aktığı vakit Azgın Okyanus Dalgaları'nın, Med-Cezir kabartısıyla, Geçit vermez kayalıkları dövdüğü gibi Hamle yapıp, sıçrayıp dokunmak istiyorum hayâline Bakışlarınsa artik îmâlı Tabutluktan süzüyorsun gözlerimi Çekil git karşımdan desem olmuyor Ne seni kovabiliyorum Ne gözlerimi bakışlarından alabiliyorum İlk göz göze geldigimiz günü hatırlar mısın bilmem? İşte o tılsım Alamıyorum kendimi senden Hümeyrâ Alamıyorum... Aşk denilen bu iksîri; Sevgi hamuruyla Kara Sevdâ çamuruyla Gözlerimden akan yaşlardakı acı sularla Sabâhı beklediğim gecelerde, Dipsiz bir kuyunun derinliklerinde, Gün ışığı görmemiş ızdırâbımla yoğurmuşum Hümeyrâ!.. Sızılarım, iniltilerim, Lokmân'in devâ bulabileceği türden değil... Tebâbet ilminde çâresi yok bunun Aklın tartacağı bir yük değil bu Hümeyrâ Mantik orjinli hendese hesâplarının çözeceği cinsten hiç değil... Adına dert desem, dert değil Sen değil, ben değil Ya sen ya da ben değil Sensizliğe isyân da değil Ben mi sendeyim, sen mi bendesin? Neyin ne olduğu belli değil... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nereli Olduğu Belli Değil Ama Herşey Ortada :) | cakalnet1 | Türk Adult Resimler | 4 | 01-25-2010 12:27 AM |
Kadını s.. mu işkencemi ediyor belli değil | adrenal-ln | Tıkla İzle Filmler | 2 | 07-25-2009 08:51 AM |
'Fail belli ama elde değil' | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-04-2009 04:54 PM |
Ergenekon’un ne olduğu belli değil ki 3 Eylül 2008 | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-03-2008 12:16 PM |
....Kimin kimi yediği belli değil [+13].... | ¢яєαмιηg | Korku Resimleri | 7 | 06-10-2007 04:06 PM |