![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2996
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Komisyon Başkanı Yimpaşzede’yi kovdu ve Uyar’la görüştü
Fevzi KIZILKOYUN/ ANKARA, DHA ![]() Almanya’nın Frankfurt kentinde restoran işlettiğini anlatan Zeki Karabulut, işyerini satarak, Yimpaş Holding’ten 107 bin Euro tutarında hisse senedi aldığını söyledi. 2002’de Türkiye’ye dönen ve sağlık sorunları ortaya çıkan Karabulut, tedavi olmak amacıyla Yimpaş Holding’teki hisselerinin karşılığını almak istemesine rağmen sonuç elde edemedi. Yozgat’a giderek Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar ile görüşmek istediğini belirten Karabulut, Başkan Yardımcısı Abdullah Uyar ile görüşürken, burada tartaklandığını ve kovulduğunu iddia etti. Karabulut, Emniyet’e giderek şikayetçi olduğunu ancak bir sonuç alamadığını söyledi. BU NASIL KOMİSYON Derdini anlatmak için TBMM’ye gittiğini ve İslami Holdingleri Araştırma Komisyonu Başkanı AKP’li Talat Karapınar ile görüşmek istediğini bildiren Karabulut şunları söyledi: "Komisyon başkanı benimle görüşmek istemedi ve danışmanı beni kovdu. Ben Meclis’te olduğum sırada şu an aranan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar ile başkan yardımcısı Abdullah Uyar, Meclis’e geldi. Onları görünce yanlarına gidip derdimi anlattım ancak beni terslediler. Meclis içerisinde tartıştık. Sonra komisyon başkanı bu iki kişiyle görüştü. Nasıl bir komisyon bu, mağdur olanı kovuyorlar, arananlarla görüşüyorlar."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Samsung’un rüşvet dağıtan başkanı ’pişmanım’ dedi | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-06-2008 04:43 AM |
Uyar’a, ’18 milyon frank teröriste mi gitti’ sorgusu 9 eylül | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-09-2007 10:00 AM |
AKPM Başkanı Gül ile görüştü / 26 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2006 02:06 PM |
Komisyon’da yabancı doktor tasarısına ’lan’ molası verdiler / 12 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-12-2006 01:46 AM |
Rice, Erbil’de Barzani ile PKK'yı görüştü / 6 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2006 04:47 PM |