www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-30-2006, 09:53 PM   #1
ÖzLm
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 22
Üye No: 21314
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi : ÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished roadÖzLm is on a distinguished road

ZaMaNSıZ BiR MeKTuP ,
SeVDiĞiMe....

Ne yapıyorsam, ne düşünüyorsam, hep senin için. Bir boşlukta gibiyim, Gidersen o boşluğa düşeceğim sanıyordum.. Sen varsın dayandığım, birtek 'sen' varsın.. Karanlık kokusu, yalnızlık korkusu var ciğerime inen.. Biraz sigara dumanı Biraz sevgimin acı veren yanı..
Sen varsın diyorum ya aslında yoksun. Sensiz olmaz diyorum ya, aslında sensiz yaşıyorum.. Bir de sevgin olmasa.. Beni yaşatan beni asıl boşlukta tutan derde boğan senin o masum sevgin değil mi....

Canımın nefes almayan parçası, bitanem;
Bir çiçeği düşün, susuz yaşar mı? Ben bir çiçeğim.. Güzel olması önemli değil.. Senin çiçeğinim...Sen yanında yokken boynu bükülen, sen varken capacanlı fakat hep solmaya mahkum bir çiçek.....
Çiçekler içlerinde su olmadan yaşayamazlar. İşte ben bu'yum.. Masum bir çiçek, İÇİMDE SEN OLMADAN YAŞAYAMAM... Belki yanımda değilsin ama içimdesin. İçimde bir karanlıksın..
Üzülme seni seviyorum diye, üzülme böyle oldu diye... Ben biliyorum senin hatan değildi.. Hata bende.... Sen sadece masum bir yüz'sün.. O'yüzün hatlarını ben yaşıyorum.. Başkalarına gülümsediğinde, gerilen yüzünün acısını ben çekiyorum.. Sakın ağlama, gözyaşlarına dayanamam...
Beni yüzünde bir leke olarak düşün, hep seninle olucak hatta seninle beraber toğrağa girecek bir leke.. O'lekeyi sev ama leke olduğu için, seni güzelleştirdiği için değil..Değersiz bile olsam ömrünce, yaşadığın sürece yanında olan herhangi birşeyin olayım..
Fakat beni sakın UNUTMA..

Senden öncesi diye birşey hatırlamıyorum, senden sonrasının da olmasını istemiyorum.. Seni, yanlış yazılmış bir yazı gibi silmek istemiyorum kaderimden.. Belkide bu yüzden kurtulamıyorum bu sevgiden....

Sana son birşey söylemek istiyorum.. Bir gün olur da sen gülerken ben ağlıyor olursam, sakın benim için üzülme. Kimseye ah etmem, kimseye düşmanımdır demem. Bana en büyük kötülüğü edene bile.... Ama biri seni üzüyor veya üzerse, işte o benim düşmanımdır..
Sakın benim için üzülme BENİ BANA DÜŞMAN ETME..

Son baharda yeşersin umutların..
Seni gerçekten çok seven bebeğin.....
ÖzLm çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
KaRaBaSaN (10-30-2006), noumAhmet (10-30-2006), Stinq (10-30-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-30-2006, 09:57 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

yakışır kardeşime
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-30-2006, 10:00 PM   #3
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2068
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

tesekkurler özlem ama ben bunu hak ettigimi dusunmuyorum.cok mutlu oldum.sen oldugun sürece senden baskası olmayacak.bundan emin ol.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-30-2006, 10:01 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

şu sözlere bakarmısın yaa..paha biçilmez hisler bunlar..
Old 10-30-2006, 10:04 PM   #5
lebron_onur
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 51
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi : lebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant futurelebron_onur has a brilliant future

Alıntı:
İlk Gönderen KaRaBaSaN Mesajı Göster
ewet doğru sözler pahabiçilemez süper yaw özlem eline sağlık :smile:

İstanbuLL aTtacK

CezA

.......Dj.. LueRFeaT
lebron_onur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-08-2006, 12:26 AM   #6
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen KaRaBaSaN Mesajı Göster
Bundan ötesi yok işte aşk
Old 10-30-2006, 10:22 PM   #7
twoba
Banned

twoba Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 31
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : twoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished road

ozlem sende ıs var ama erkekler deger bılmez canımm
twoba çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı