www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-22-2006, 02:08 PM   #1
CuGoLaS
Daimi Üye

CuGoLaS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi : CuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond reputeCuGoLaS has a reputation beyond repute
Varsayılan Taraftar bizim için önemli motivasyon kaynağı..

Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Perşembe günü oynayacağımız Palermo maçı öncesinde FB TV’ye ve resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Appiah, Palermo maçı ve son günlerde hakkında çıkan “gidiyor” haberlerine açıklık getirdi. Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Palermo maçının zor geçeceğini, çok çalışarak sahadan zaferle ayrılan taraf olmaya çalışacaklarını ifade etti. Appiah, “Palermo İtalya Ligi’nde şampiyonluk yarışında. Bu açıdan bakıldığında maçın zorlu geçeceği belli. Ayrıca Palermo iyi bir kontratak takımı. Bugüne kadar oynamamız gereken futbolu oynamadığımızı düşünüyorum. Ama Perşembe günü yapılacak karşılaşmada Fenerbahçe’nin gerçek futbolunu ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bunun için taraftarımızın bizi desteklemesini ve bize olan inançlarını kaybetmemelerini istiyoruz. Gelsinler bize sonuna kadar destek versinler. Onlardan sadece bunu istiyoruz. Çünkü onların desteği bize tahmin ettiklerinden de büyük motivasyon sağlıyor.”

Appiah, kendisi hakkında ortaya atılan transfer haberlerine bir anlam veremediğini ve insanların gazetelerini satmak için kendi ismini kullanmalarından rahatsız olduğunu dile getirdi ve ekledi: “Onların yaptıkları bu haberlerle ne yapmak istediklerini anlayamıyorum. Sonuçta ben burada mutluyum. Hakkımda çıkan bu tip haberlerden bıktım. Ben gideceksem zaten bunu söylerim ve gitmek için de yönetimden izin isterim. Arkadaşlarımız benim Profesyonel takımın sözleşmeli bir oyuncusu olduğumu unutuyorlar.”

CuGoLaS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı