![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Appiah, Galatasaray ile yapacakları derbi maçı, taraftarları mutlu edebilmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
Appiah yaptığı açıklamada, derbi maçların her zaman için çok özel olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Atmosfer çok farklı olacak. Galatlasaray maçının, Fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle evimizde oynuyorsak, taraftarımızı mutlu etmek için kazanmaktan başka çaremiz yok.'' Celta Vigo ile yapılan UEFA Kupası maçına da değinen Appiah, bir çok gol pozisyonu yakaladıklarını, özellikle ikinci yarıda pozisyon bulduklarını, topun hakimiyeti kendilerinde olmasına karşın maçı kaybettiklerini ifade etti. Celta Vigo maçında sağ kanatta oynadığını, ancak gerçek pozisyonunun bu olmadığını vurgulayan Appiah, ''Ana teknik direktörümüz bana güveniyor ki bu görevi veriyor. Onun beklentilerini boşa çıkartmamalıyım. Teknik direktörümüz, taktiksel bir plan kurmuş ve biz ona uymak durumundayız. Benim görevim bu maçta sağ kanattaydı ve iyi oynadığımı düşünüyorum'' diye görüş belirtti. Appiah, gruptaki son maçlarını Eintracht Frankfurt ile kendi sahalarında yapacaklarını hatırlatarak, alacakları beraberliğin gruptan çıkmalarına yeteceğini, ancak beraberlikle yetinmeyip, seyircileri önünde kazanmak istediklerini kaydetti. Kaynak: AA |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabri: "Taraftarımız haklıydı" | cLσwηкяaL | Galatasaray | 0 | 04-12-2010 08:14 PM |
Kılıç: "6 maçı kazanmalıyız.." | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 04-01-2010 02:20 AM |
ricardinho "kazanmalıyız" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-26-2006 11:37 AM |
"Mutlaka kazanmalıyız" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-22-2006 09:43 PM |
Polat: "Mutlak kazanmalıyız!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 06:03 PM |