![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fenerbahçe Ülker'in yıldız isimlerinden Mrsic, CSKA Moskova'ya 10 sayı ile mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı ve taraftarın daha çok destek vermesini istedi..
CSKA Moskova karşısında oldukça iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Mrsic maçın ardından taraftara seslendi ve "Bizi yanlız bırakmayın, buraları daha çok dolduralım" dedi. Mrsic: "İyi mücadele ettik ama çok zordu. Belki biraz daha inansaydık kazaanbilirdik. Oldukça kuvvetli bir rakip, elimizden geleni yaptık ama biz de zamanla daha iyi oluyoruz. Seyirci de daha çok gelirse bize çok yardımcı olur. Buraları daha çok dolduralım. Beni maçın yıldızı seçenlere çok teşekkür ediyorum. Ben taraftar için oyunuyorum, hepsini çok öpüyorum."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Murat Erdoğan: "Bıraksaydık bizi yenselerdi" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 05-10-2010 02:38 AM |
Rijkaard: "Taraftar sonuna kadar haklı" | cLσwηкяaL | Galatasaray | 0 | 04-12-2010 08:14 PM |
Hido: "Yoğun bir İtalya kampı bizi bekliyor" | styla45 | Basketbol | 0 | 07-24-2009 03:41 PM |
Yücel Platin: "Zorlu Tofaş maçı bizi bekliyor" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-13-2006 03:16 PM |
Taraftar haykırdı; "Bu vatanı bölemezsiniz" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 11:05 AM |