www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-23-2006, 09:20 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Futbolcunun saha içinde yaptığı hatalar pek fazla göze batmaz. Ama bir kaleci hata yapıyor ve bu da golle sonuçlanıyorsa hemen ön plana çıkar. Ben bunları çok yaşadım. Kalecilik her maç değişkenlik gösteren bir meslek. Fenerbahçe ve milli takımın başarılı kalecisi Volkan Demirel, Cola Turka’nın "Sorularınızı gönderin, oyuncular cevaplasın" bölümünün konuğu oldu. Kulübün resmi sitesinde yayınlanan açıklamalarında ilginç sorularla karşılaşan file bekçisi yediği hatalı gollerle ilgili olarak, "Golü atan da, yiyen de takımdır.

Futbolcunun oyun içinde yaptığı bir çok hata genellikle göze batmaz ama kaleci hata yaptığında ve bu golle sonuçlandığında hemen kaleci ön plana çıkar.

Bunları sezon içinde yaşadım. Kalecilik değişkenlik gösteren bir meslek" cevabını verdi.

Kalemiz emin ellerde

Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Beşiktaş’a gideceği yolunda dedikodu çıkarıldığına dikkat çeken Volkan, herhangi bir kulüp ile görüşme yapmadığını tekrarladı. Maça çıkmadan önce dua ettiğine değinen Volkan’ın soruları özetle şöyle cevapladı: Fenerbahçe kalesi son senelerde hep yerli ellerde. Sadece bir maçta Enke görev yaptı.

Recep ve ben devam ederek şampiyonluk yaşadık. Bu geleneğin süreceğinden kimsenin endişesi olmasın. Fenerbahçe Spor Kulübü kaleci fabrikası gibi çalışıyor. Benden sonra da son derece iyi yetişen kaleciler olacak ve onlarda bu bayrağı taşımaya devam edecekler.

Savunmamız sigortamız

Edu ve Lugano ile sezon başında vücut diliyle anlaştık. Zamanla uyumu yakaladık. Şimdi savunmamız sigorta haline geldi. Takımdaki her oyuncu birer yıldızdır. Arabası, duruşu, giyimi, hareket tarzı Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihine uygun olmalıdır. Bütün arkadaşlarım çok kaliteli insanlar.

Bizi iyi takım yapan etkenler de zaten bunlar. Taraftarımız bizi başka bir takımla kıyaslamamalı. Bu sezon dışarıdaki maçlarda çok iyi performans gösterdik. Bunun tek sebebi tecrübe. Artık Fenerbahçe yurt dışında da söz sahibi olabilecek bir takım. 100. yılımızda Avrupa’da ses getireceğiz.

Kendi mahkememi kendim kurarım

Volkan Demirel, bir hayranının "Hatalı gol yediğin zaman ne yapıyorsun?" şeklindeki sorusuna, Hata yaptığım belli başlı zaaflarım olduğu söyleniyor. Benim her şeyde iyi olduğum yönünde bir iddiam yok ama şu bir gerçek ki oynadığım her maç kariyerime bir şeyler ilave ediyorum.

Hatalarım oluyor. Zaten hata yapmadan doğruyu bulmanız mümkün değil. Kendi mahkememi kendim kurarım ama ne olursa olsun çok fazla kafama taktığımı düşünmüyorum. Sevinci ve üzüntüyü 1 günde bitirmek hem benim hem de bütün takımın doğrusudur" yorumunu yaptı.

Buffon ve Dida gibi olmalıyım

Avrupa’da oynamanın her Türk futbolcusu gibi kendisi için de önemli bir hedef olduğuna işaret eden Volkan Demirel, "Bütün bunlara rağmen Fenerbahçe’den ayrılmak aklımdan geçmiyor.

Eğer ismimi dünyaya duyurmak istiyorsam, bunu Fenerbahçe’de de yapabilirim. Bugün dünya futbolunda kaleci denince akla ilk gelen isimler Buffon ile Dida. Ben de çok çalışarak, 3-4 yıl sonra Volkan Demirel isminin tanınmasını sağlamak istiyorum. Bugünlere gelmemde Rüştü ağabeyinin de önemli katkısı var" mesajını gönderdi.

Kaynak: Hürriyet
23.12.2006
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
cİHAn (12-23-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-23-2006, 09:49 PM   #2
umit54
Daimi Üye

umit54 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1484
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : umit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to behold

dorudur ya kalecilik zor iş bütün maç müthiş oynarsın son dakika bi hatalı gol yersin sana patlar
Old 12-23-2006, 11:22 PM   #3
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute

teşekkürler haklısın kalecilik zor iş
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-23-2006, 11:26 PM   #4
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

kalecilik zor iş 10 maç süper olursun ama 1 pozisyonda hata yaparsın seni yerden yere vururlar
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı