www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-31-2007, 05:09 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3164
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan As oyunculara savunma idmanı

Ankaraspor maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Zico, as takıma savunma çalışması yaptırdı.
31.03.2007

Sahaya sürmeyi düşündüğü takıma karşı ortalar yaptıran Brezilyalı hoca, savunmadan çıkarılan toplarla en hızlı şekilde rakip kaleye inilmesini istedi. Bu arada Zico’nun 11’e almadığı Tümer, bir süre çalıştıktan sonra ağrıları olduğunu söyleyerek, içeri gitti, Edu ve Ümit ise çalışmayı elleri bandajlı bir şekilde yaptı. Ayak parmağında kırık belirlenen Mehmet Yozgatlı’nın oynamasının zor olduğu açıklandı. Bu arada yönetim, takıma Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir moral yemeği verdi.

Aidat yatırma süresi bitiyor
Kulüp üyelerinin aidatlarını yatırması için tanınan süre bu akşam sona eriyor. Aidatlarını ödememiş olan üyelerin, saat 19:00’a kadar merkez kulüp binasındaki idari veznelere nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilecekleri duyuruldu. Kulüp internet sitesinde yer alan duyuruda, aidat borçlarıyla ilgili olarak telefonla bilgi alınabileceği belirtildi.

‘Fener’in yeri ayrı’
Edu Dracena, Brezilya Milli Takımı’nda Fenerbahçe’nin ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Özel maçlar için çağrıldığı milli takımdaki herkesin Kanarya’nın büyüklüğünü bildiğini ifade eden başarılı savunma oyuncusu, “Özellikle teknik direktör Dunga, Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında benden bilgi istedi. Milli forma altında güzel maçlar ve anlar yaşadık. Umuyorum ki, Dunga ileride beni yine milli takıma çağırır. Kalan 9 haftada en iyisini yapıp, şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

Kuşadası’nda yeni yapılanma
5 yıl önce kurulmasına karşın, aktif hale getirilemeyen Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği’nde yeni yapılanmaya gidildi. Belediye başkan yardımcısı Mehmet Zeki Fidandal başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, ilçedeki taraftarların buluşacağı bir lokali hizmete açtı. Başkan Fidandal önümüzdeki günlerde büyük bir törenle lokalin açılışını gerçekleştireceklerini belirtirken, 24 Nisan’da da 100. Yıl Balosu düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı