![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1847
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 6-8 Nisan 2007 Tarihleri arasında İzmir de oynancak olan 2007 Tadım Bayanlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı TSYD İzmir şubesinde gerçekleştirildi.
İzmir de oynanacak olan 2007 Tadım Bayanlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Bayan Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Julide Sonat, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Tadım Gıda Genel Müdürü Abdurahman Yuvalı, Fenerbahçe Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Aziz Akkaya, Galatasaray Antrenörü Ayhan Avcı katıldı. Ahmet AraşanToplantının açılış konuşmasını TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan yaptı. Araşan, Tadım 2007 Bayanlar Türkiye Kupası için İzmir'de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Hem Federasyonumuz adına hem de kupada mücadele edecek takımlar adına bu organizasyonun İzmir de düzenleniyor olmasından son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ayrıca bize destek veren başta sponsorumuz Tadım Gıda’ya, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bu organizasyonda emeği geçecek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Jülide SonatTürkiye Basketbol Federasyonu Bayan Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Julide Sonat ise basın toplantısında yaptığı konuşmada takımlara başarılar dilerken, İzmir’e de bir mesaj verdi. Sonat, “İzmir de olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Tadım Gıda’ya Bayan Basketboluna 2 yıldır verdiği destek için de çok teşekkür ediyoruz. İzmirli basketbolseverler tıpkı 2005 Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonasında olduğu gibi burada mücadele edecek takımları da aynı güzellikte destekleyeceklerdir. Ben hem İzmirli olarak hem de basketbola İzmir'de başlamış biri olarak bu organizasyonun İzmir'de düzenlenmesinden büyük mutluluk duyuyorum. İçinde rekabet olan çok keyifli ve heyecanlı bir turnuva yaşayacağımızdan da eminim. Bütün takımlara başarılar dilerken İzmir’e de bir mesaj vermek istiyorum. En kısa sürede İzmir’den bir bayan takımını TBBL’de görmeyi arzu ediyoruz. Bayan basketbolu adına İzmir gibi bir şehrin TBBL’de temsil edilecek olması önemli” diye konuştu. Abdurrahman YuvalıTadım Gıda Genel Müdürü Abdurrahman Yuvalı, TBF ile 2.dönem beraberliklerinden mutlu olduklarını dile getirerek, “Umarım TBF ile birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder. Bayanlar Türkiye Kupası'nın 8’li finalinin İzmir'de yapılıyor olması bizleri de çok mutlu etti. Organizasyonun bir şenlik havasında ve Fair-play ölçülerinde geçeceğinden eminim. Buradan mücadele edecek takımların ligdeki performansları bu turnuvanın çok heyecanlı geçeceğinin bir göstergesi. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi. Zafer KalaycıoğluNormal sezonu lider bitiren Fenerbahçe takımının antrenörü Zafer Kalaycıoğlu konuşmasına İzmir'e gelen bütün takımların bu kupayı çok istediğini vurgulayarak başladı. Kalaycıoğlu, “Geçen sezonda Tadım’ın sponsorluğunda çok güzel bir turnuva geçirmiştik. Bu sezonda aynı güzellikleri tekrar yaşayacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe olarak hedefimiz bu kupayı almak. Kura çekimi sırasında 3 büyük takımın ilk gün eşleşmemiş olmaları turnuvanın seyirini daha da heyecanlı kılacak. Salonu dolduracağından emin olduğum İzmirli basketbolseverlere çok çekişmeli maçlar izlettireceğiz” diye konuştu. Aziz AkkayaLigi ikinci sırada bitiren Beşiktaş Cola Turka’nın antrenörü Aziz Akkaya ise Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu kupayı daha önce müzelerine götürdüklerini ifade ederek, “Daha önce biz bu kupa da defalarca kez mücadele etmemize rağmen kupayı müzemize götürme şansı elde edemedik. İzmir'de bu kupayı daha önce kazanmış Fenerbahçe ve Galatasaray da var. Ancak hiç kazanmamış Beşiktaş Cola Turka da var. Hedefimiz kupayı kazanarak kulüp tarihinde bir ilke imza atmak. Bu sezon çok keyifli bir lig yaşadık. Ligimizdeki bu mücadele Türkiye Kupasına da yansayacak ve son yılların en keyifli turnuvasını yaşayacağız. Bayanlar adına düzenlenmiş bir organizasyonda ilk kez bu kadar basın mensubunu bir arada görüyorum. Bu gelişmede beni çok mutlu etti. Bütün bunların yanı sıra Tadım’a da Bayan basketboluna verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz ve bu desteğin devamlılığını diliyorum” dedi. Ayhan Avcıİkinci yarıda yakaladığı çıkış ile oynadığı son 8 maçın 7’sini kazanarak İzmir'e iddialı gelen Galatasaray’ın antrenörü Ayhan Avcı yaptığı konuşmada İzmir’in bu zamana kadar çok önemli turnuvalara ev sahipliği yaptığını vurguladı. Avcı, “İzmir’in TBBL’de bir temsilcisi yok ama bu zamana kadar çok önemli organizasyonlara başarılı bir şekilde ev sahipliği yaparak bayan basketboluna hizmet etti. Umarım en kısa zamanda da İzmir’den bir takım TBBL’de mücadele etme şansını yakalar. Bu sezon ligimizde yaşanan mücadeleden de belli olduğu gibi takımların güç dengeleri birbirlerine eşit. Bu turnuvanın da süprizlere açık olduğunu düşünüyorum. İlk gün eşleşmeleri kupanın heyecanını daha da arttırdı. Bugüne kadar oynanan Türkiye Kupaları içerisinde bu sezon oynayacağımız Türkiye Kupası en sert ve en iyi turnuva olacak. Keyifli ve heyecanlı bir üç gün yaşatacağız” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1. Cumhuriyet Kupası başlıyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 09:58 AM |
TSYD Kupası başlıyor | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2007 01:13 PM |
Fortis Türkiye Kupası mesaisi başlıyor | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-14-2006 03:00 PM |
Samsun'da Tadım Türkiye Kupası Başlıyor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 05:03 PM |
Tadım Türkiye Kupası programı !.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2006 04:52 PM |