![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2442
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Üretici açıklaması: Windows Live Messenger'daki hesabınızın Görüntü Adı(Nick) bölüme program ile oluşturduğunuz karakter ve stilleri kullanarak değişik bir hava atıyorsunuz. Messenger Plus! Live ile birlikte gelen özellikleri daha kolay bir şekilde kullanarak renkli yazılar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz yazılar sadece tek renkli olmuyor, bir başlangıç birde bitiş rengi seçerek yazınıza bir geçiş efekti veribiliyorsunuz. Hazır karakter grupları özelliğini kullanarak değişik şekillerde sıralanmış karakterleri arasına istediğiniz yazıyı yerleştirerek ilgi çekici rumuzlar oluşturabiliyorsunuz. Programla birlikte gelen onlarca hazır rumuz'u rahatlık kullanabiliyorsunuz. Programı daha verimli kullanabilmek için lütfen programın yardım menüsünde yer alan Kullanım adlı seçeneği tıklayarak oradaki talimatları okuyunuz. NOT: Programı kullanabilmek için Messenger Plus! Live yamasını burayı tıklarak indirip kurmanız gerekecektir! ![]() http://www.microturk.net/dosyalar/nicker_1.2.zip not:alıntıdır
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 22 Thanked 16 Times in 6 Posts
Üye No: 36079
İtibar Gücü: 1436
Rep Puanı : 6457
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() teşekkürler.....
Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ ![]() Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ. ![]() HAYATINA RENK KATMAK İSTİYORSAN YA BENİMLE YADA BOYACIYLA EVLENİCEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 1 Thanked 15 Times in 10 Posts
Üye No: 42637
İtibar Gücü: 1348
Rep Puanı : 760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SaoL DosTuM
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
nick fabrikası mübarek kendi tasarımım | h.saruhan | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-11-2007 09:07 PM |
nick maker nick de devrim yaratacak!!! | constantina | Adult eski arşiv | 11 | 12-15-2006 07:04 PM |
Msn De Karizma Nick Oluşturma ( Nick Maker ) | HackeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-22-2006 12:21 AM |
BMW nin fabrikası | fxxd | Eskiler (Arşiv) | 6 | 03-14-2006 03:06 AM |